Allround Fotografie voor beginners

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
Levels
Beginner, No experience needed

Speciaal voor beginnende fotografen. 1 op 1 uitleg over hoe je de camera op zijn best kan benutten om mooie foto's te kunnen maken. Geleidelijk aan 1 worden met je camera zodat je in elke situatie een mooie foto kan maken, zonder eerst alles te moeten opzoeken van hoe werkt dit ook alweer.

Ik denk dat een ieder dit wel eens heeft meegemaakt, mezelf inclusief. Je hebt een camera en begint foto's te maken. Veelal eerst in de automatische stand, want al die knopjes ed, teveel om uit te zoeken en je wil eigenlijk zo snel mogelijk foto's gaan maken. Maar hoe mooi is het dan om van die automatische stand af te gaan en juist dan je camera proberen te ontdekken wat deze allemaal kan. En wat je zelf als creator kan inbrengen met als gevolg dat de "standaard" foto's juist ineens een stuk art gaan worden waar je trots op kan zijn .

Mijn drijfveer is om anderen te leren om goed te worden in fotograferen, om te kunnen sparren over hoe je het beste een mooie foto kan creëren .
Fotografie is net als story telling maar dan met beelden. Je kan in sommige foto's de emotie aflezen of de gedachte van een bv een architect als je een gebouw fotografeert. De details vastleggen zoals alleen jij ze ziet.

Een les bij mij zal gebaseerd zijn op veel geduld hebben en veel oefenen. Theoretisch ga ik ook genoeg uitleggen maar mijn doel is om dit zo simpel mogelijk te houden omdat uiteindelijk het in praktijk brengen en daar te oefenen het meest efficiënt is.
Tevens zullen de lessen qua duur afhankelijk zijn van hoe je jezelf het best ontwikkelt, gaat het wat langzamer, dan is dit ook geen probleem. Sommige aspecten van fotografie vragen nu eenmaal iets meer tijd en geduld. Zo zal je bij dieren fotograferen ook meer geduld moeten hebben om een mooi plaatje vast te leggen vergeleken met een model die je wat meer kan sturen voor een mooie foto.

Find out less

Offers

Leren fotograferen in Schiedam

Date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Available spots
10
Location type
At the teachers home
Place
Schiedam
Educator
KimUdinPhotography
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

proefles

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

leer je camera kennen

Duration
45 minutes
Frequency
3
Price
€ 105,00
Book now

portret- landschap of dierfotografie

Duration
60 minutes
Frequency
5
Price
€ 200,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow