Kim

Kim

Send message

About me

Mijn naam is Kim, 48 en woon in Schiedam. Sinds 2,5 jaar actief als fotograaf en als ik niet met mijn huidige baan aan de slag ben dan probeer ik zoveel mogelijk met mijn camera op pad te gaan.
Wat ik graag doe als fotograaf is mezelf blijven uitdagen om elke keer weer een nog mooier plaatje te schieten dan mijn vorige. Blijven ontwikkelen is mijn drijfveer, leren en oefenen zijn mijn tools. En dit is ook de reden dat ik mezelf beschikbaar stel voor mensen die meer willen halen uit hun camera dan de "standaard" foto's.
Ik richt me echt op de beginnende fotograaf, die het liefst niet meer in de auto-stand wil fotograferen maar echt wil gaan creëren . Diegene die van zijn/haar foto's een echt stuk art wil neerzetten door zoveel mogelijk buiten de lijntjes te gaan tekenen.

Lesgeven is voor mij ook nog een leertraject maar ik heb gemerkt dat ik vaker met beginnende fotografen aan het sparren ben, zowel theorie als in de praktijk. Ik ga regelmatig met iemand op stap en dan proberen terug te komen met mooie foto's of in ieder geval veel leermomenten. Ik put daar veel energie uit en kan eigenlijk nooit echt uitgepraat raken als het op fotografie aankomt.

Verder zie ik geduld als 1 van mijn sterktste eigenschappen en voor mij is "fouten" maken geen negatief iets, maar dit zijn juist de mooie momenten om iets te leren. Het is een zoektocht naar welke stijl het beste bij je past en soms gaat het goed en soms niet, maar uiteindelijk zijn dit wel de beste manieren om jezelf goed te kunnen ontwikkelen als fotograaf.

Mocht dit aanspreken, schroom niet en laten we gewoon een keer iets moois neerzetten met de camera als je beste vriend.

Find out less

Education & Experience

arrow
Educator

KimUdinPhotography

Teacher availability

arrow