Mindfulness cursus Individueel

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 35,00
Levels
No experience needed, Beginner, Medior

In deze mindfulnesscursus in Den Haag krijg je privé coaching om je vrij te voelen om jezelf te zijn, zonder oordeel.

Vraag jij je ook weleens af hoe je meer ontspanning en rust in je leven kunt krijgen? Verlang je ernaar om te genieten van de simpele dingen, diepe verbinding met de mensen van wie je houd en bijdragen aan een gelukkige wereld?

Ik heb via de harde weg ervaren dat hard werken, discipline en je best doen je weghouden van al het moois wat er in elk moment al is. ​Door mijn bewustzijn in je dagelijkse momenten te vergroten, geniet ik zoveel meer van de mooie dingen in het leven. Simpelweg omdat ik ze zie en puur ervaar, zonder te verlangen naar meer. Het is vooral een kwestie van minder doen en dat kan iedereen!

​Bewustzijn laat je het leven zien zoals het werkelijk is, zonder de lading van je herinneringen. Je krijgt inzicht in wat er werkelijk gaande is in elke situatie. En je voelt je vrij om jezelf te zijn. Dat geeft je rust, vertrouwen en helderheid. Je voelt dat jij de regie hebt over je leven en voelt je verbonden met elke situatie. Je keuzes zijn beter afgestemd op jouw behoeften en die van je omgeving en dat is heerlijk voor ons allemaal.

​Wanneer je bewust in het leven staat is het alsof je in het oog van de storm staat. Je ziet en hoort het tumult van het dagelijks leven, maar je wordt er niet in meegezogen. Jij staat in het centrum, veilig en in alle rust.

​In de cursus ontwikkel je de vaardigheid om in je centrum te zakken en vanuit hier te leven. Je leert hoe je mindfulness ontwikkelt en toepast in je dagelijks leven, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om met je volledige aandacht in het hier-en-nu te zijn.

Merk jij dat je ook te veel wordt meegesleurd door het leven en wil je weer de rust vinden? Volg een mindfulness training bij Intuï en voel het verschil.

IN DE TRAINING LEER JE:
✔ Hoe je jezelf bevrijd van spanning, onrust en angst op de meest liefdevolle manier, zodat je er ruimte ontstaat voor ontspanning en vreugde in je leven.
​✔ Hoe je gebruik maakt van een dieper bewustzijnsniveau waarmee je toegang krijgt tot je innerlijke bron van rust en kracht.
​✔ De werkelijkheid direct en vrij van de filters van je beperkende overtuigingen te ervaren, zodat je meer mogelijkheden en kansen kunt zien en benutten.
✔ Hoe je jouw geluk de prioriteit geeft die het verdiend. Zodat je daarmee bijdraagt aan een gelukkige wereld.
✔ Versterk je mentale vitaliteit door je automatische patronen te transformeren zodat niet je gewoontes, maar jij de teugels in handen hebt.

WAT GAAN WE DOEN?
Deze cursus is gebaseerd op de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur plus één hele trainingsdag, de retraitedag.

Het programma heeft een aantal vaste elementen die we zo inzetten dat ze het beste aansluiten bij waar jij staat in je proces. Hierdoor kun je nog dieper met specifieke thema's aan de slag en is er alle ruimte voor jouw persoonlijke behoeften. Natuurlijk is het ook mogelijk om de cursus samen met uw partner, een vriend of vriendin of familielid te doen.

Tijdens de bijeenkomsten zullen we samen oefenen, zodat je de mindfulness vaardigheid gaat ontwikkelen. Daarbij wordt je ervaring ondersteunt en verdiept aan de hand van eeuwenoude wijsheid die ook in de moderne tijd nog steeds actueel en verrijkend is.

Daarnaast is er ruimte voor het bespreken van je ervaring. Dit is het belangrijkste onderdeel van de bijeenkomsten, omdat in het delen van wat je tegenkomt kunnen we samen het inzicht verdiepen en meer helderheid brengen waardoor het effect van je oefening zowel in je geest als in je lichaam verankerd wordt.

THUIS OEFENEN
Omdat oefening de belangrijkste weg is tot succes, beperken we het oefenen niet tot de bijeenkomsten. Aan het eind van elke bijeenkomst krijgen de deelnemers oefeningen mee. Dit "huiswerk" bedraagt 20 tot 60 minuten per dag, waarbij het advies is om minimaal 4 dagen per week hier tijd voor te maken.

​RETRAITEDAG
Deze dag is een bijzondere dag waarbij we de stilte in onszelf gaan ervaren als bron van kracht. Dit werkt enorm verdiepend, helend en rustgevend en geeft een boost aan je vaardigheid. De retraitedag doen we gewoonlijk wel in groepsverband, hierdoor kun je meeliften op de energie van de groep wat extra verdieping geeft aan je individuele proces.

Tip: veel werkgevers vinden persoonlijke ontwikkelingen steeds belangrijker, zo heb ik al een aantal werkgevers gehad die de cursus voor hun werknemers betaalden. Ontdek of dit ook voor jou een mogelijkheid is!

Find out less

Offers

Individuele Mindfulness cursus bij jou thuis

Location type
At the students home
Place
Den Haag
Max travel distance
35 km
Languages
Nederlands (Dutch)

Volledige cursus - 8 bijeenkomsten & retraitedag

Duration
150 minutes
Frequency
9
Price
€ 1.515,00
Book now

Proefles

Duration
75 minutes
Frequency
1
Price
€ 35,00
Book now

Individuele Mindfulness cursus online

Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch)

Volledige cursus - 8 bijeenkomsten & retraitedag

Duration
150 minutes
Frequency
9
Price
€ 1.515,00
Book now

Proefles

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 55,00
Book now

Individuele Mindfulness cursus in de studio

Location type
At a location
Place
Den Haag
Languages
Nederlands (Dutch)

Individuele Mindfulness Cursus - 8 bijeenkomsten + Retraitedag

Duration
150 minutes
Frequency
9
Price
€ 1.515,00
Book now

Individuele Proefles

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 55,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow