Judith

Judith

verified
4.6 (5 ratings)
Send message

About me

Mijn missie is om de wereld gelukkiger te maken, door de mensen in mijn omgeving te helpen om het geluk in zichzelf te vinden. Hiervoor heb ik een feelgood studio opgericht waar ik met mindfulness en yoga de wegwijs naar je kracht.

Dat doe ik met enthousiasme, humor, lichtheid en met een open onderzoekende houding.

Mijn reis naar mezelf begon in 2010, toen ik startte met yogalessen. In het begin was ik vooral benieuwd naar de fysieke aspecten, maar al snel raakte ik geïntrigeerd door de mentale en spirituele dimensies. Via een ashram en docentenopleidingen ontdekte ik allerlei vormen en lagen van yoga.
Daarnaast ontdekte ik de kracht van mindfulness en meditatie. Ik deed een opleiding tot mindfulness trainer en genoot ervan om me te verbinden met de deelnemers en steeds weer te zien hoe de kracht van bewustzijn de levens ten goede transformeerde.

​Toch werd ik in het najaar van 2019 op een dag wakker met een knoop in mijn maag die me meerdere dagen uitgeschakeld op bed hield. Mijn baan als consultant had me zoveel stress gebracht en ik verloor mezelf steeds meer in de gekte. Totdat mijn lijf letterlijk aan de noodrem trok.
Nu ben ik dankbaar, want dankzij dit dieptepunt ontdekte ik allerlei delen van mezelf die ik eerder niet onder ogen had willen komen. Door deze 'lelijke' kanten van mezelf te zien, kon ik er vrede mee sluiten. Verbazingwekkend genoeg werden mijn drang naar perfectie en mijn neiging om mezelf te verliezen in enthousiasme daardoor steeds minder op de voorgrond. Door ze de ruimte te geven, kon ik ze zien voor wat ze waard zijn. Ik kon hun boodschap horen en dat gaf rust. Ik hoefde geen moeite meer doen om ze te negeren of te sussen en dat luchtte enorm op.

De gemakkelijkste weg bleek de meest effectieve. Het geheim zat hem in het minder doen, en meer toelaten wat er al is. Dat maakte een enorm verschil! Hierdoor kwam mijn ontwaking in mezelf in een stroomversnelling.

Nu ik volledig besef hoe gemakkelijk het werkelijk is, groeit het verlangen elke dag om dit te delen. In alles wat ik doe staat minder doen en zonder oordeel ontmoeten van de werkelijkheid centraal. Want iedereen verdient het om gelukkig te zijn. En ik gun iedereen om het deze moeiteloze manier te vinden. Dankzij mijn ervaringen wijs ik je de kortste weg naar jezelf.

Ben je klaar voor jouw geluk?
Ik hoop je binnenkort te zien.

Liefs,
Judith
Mindfulness trainer, yogadocent, mama, vriendin, reiki behandelaar en levensgenieter

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

200h Hatha yoga Opleiding - Yogapoint Utrecht
40h Ashtanga yoga - Handson Adjustment - David Swenson
300h 1e jaar Iyengar Yoga Teacher Training - B.K.S. Iyengar Yoga Institute Amsterdam
Mindfulness basisopleiding - SeeTrue
3x Vipassana 10 daagse stilte retraite - Dhamma.org
275,5h Deepening Yoga Year - Dakina | Critical Alignment Yoga
2x 7 dagen Yoga Retreat - Dakina | Critical Alignment Yoga
Reiki Eerste graad - Usui Shiki Ryoho - Marcel Vis

Experience

Ik heb over de jaren heen 4 groepscursussen gegeven en 1 privé cursussen van 9 weken.
Daarnaast ben ik yoga docent en dit doe ik al een lange tijd 6x per week.

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow