Coaching beginnende kunstenaars/ creatievelingen

Course type
Coaching
Ages
8 - 88
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

In de afgelopen 15 jaar dat ik als begeleider (in de keuken) en als vormgever/kunstenaar actief ben, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik
mijn kennis met jullie wil delen.

Dat wil ik doen als een begeleider, een coach. En wat ik graag wil delen is... vooral jou wegwijs maken in de keuzes die je maakt om als kunstenaar/vormgever verder te gaan in het leven, bijvoorbeeld na het behalen van je middelbare school diploma. Dat kan in dit geval een traject op maat zijn waarbij je voldoende werk maakt voor je inschrijving op een kunstacademie.

Of je wil graag iets maken, een (strip)boek bijvoorbeeld, maar je weet niet waar je moet beginnen. Of een schilderij maar je weet nog niet goed hoe je zoiets moet opzetten. Of je weet uberhaupt nog niet wat je wil doen, maar heel diep weet je wel dat je iets met kunst wil doen. Òf je vind het leuk om iets te maken, maar je voelt dat je het niet alleen kan. Ook hiermee kan ik je helpen in het maakproces.

Alle facetten van het proces van kunst maken begint met een idee. De volgende stap is het idee op papier zetten en vervolgens maken we een plan om jouw idee in een kunstwerk of project om te zetten. En in dit hele proces begeleid ik jou in een op maat gemaakt traject waarbij jou ideeën worden besproken, ontleed, verfraaid, ontkracht, verbloemd wordt om uiteindelijk werk te leveren dat raakt, tot
nadenken zet, verafschuwd wordt, geliefd wordt en over gesproken wordt.

Ik ga je niet vertellen hòe je moet schrijven of tekenen; jij gaat gaandeweg het proces ontdekken welke tools bij jou werk gaat passen, want jij moet het uiteindelijk maken. Ik ga je vertellen hoe je met jou gekozen tools je werk beter maakt. Dus voor iedereen met een passie voor kunst maken maar nog geen richting kan geven, ik geef je duw in de goede richting en we gaan daar dan hèèl veel over praten, maar vooral nieuw werk maken.

Benieuwd of ik jou kan helpen? Stuur een bericht!

Find out less

Offers

Kunst en Beeldende Vorming Coaching op Zuid

Date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Languages
Nederlands (Dutch)

Kennismaak Sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 25,00
Book now

Vorm Traject

Duration
60 minutes
Frequency
6
Price
€ 240,00
Book now

kennismaking online

Duration
15 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow