Joe

Joe

verified
Send message

About me

Hoi,

Ik ben Joe en ik ben werkzaam als illustrator, schilder, tekenaar en ben ook nog actief als sous chef in een restaurant. Maar eigenlijk ben ik opgeleid tot illustrator/vormgever. Dat doe ik dus in mijn 'vrije' tijd. In deze tijd doe ik regelmatig opdrachten die variƫren van het ontwerpen van een logo tot het illustreren van artikel in een magazine. Ik ben actief als schilder en sinds kort als comic artist. Als sous chef heb ik te maken gehad met het bedenken van gerechten, het inrichten van menukaarten, service draaien van lunch tot diner en aansturen van mensen en begeleiden van leerling koks in de keuken.

Mijn focus de afgelopen 5 jaar is vooral het kunstenaarsschap uitoefenen waarbij ook steeds meer het delen van deze specifieke kennis een prominente rol speelt. Zodoende geef ik af en toe gastlessen op een gymnasium. Maar het is nog niet dusdanig frequent dat ik daar mijn voldoening uit haal en daarom wil ik deze pad bewandelen om op een leuke manier mijn kennis over het kunstenaarsschap met jullie te delen en vooral het procesmatige aspect van kunst maken in het bijzonder.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Hoge School voor de Kunsten Utrecht Bachelor of Illustration
Hoge School voor de Kunsten Constantijn Huygens Kampen

Experience

Sous chef Rotown en ZED Theater Zuidplein Rotterdam, Chefkok Bar3 en Erasmus Paviljoen Rotterdam. Beeldcampagne voor Impaktmakers Amsterdam en EO educatief programma 'Mijn Ouders Zijn Gescheiden' , bier etiket illustraties voor Cinema Brewers Amsterdam, posterontwerp voor festival 'Once Upon a Time in the West' Rotterdam, boek illustraties voor Kill Gear van Eichler Brothers Rotterdam,

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map