Aziatische kookworkshop: Dim Sum
Heb je al enige ervaring met de Chinese keuken? Maar ben je nieuwsgierig naar andere authentieke gerechten?
Dan is een Dim Sum kookworkshop zeker iets voor jou!
Bij deze workshop gaan we een stap verder dan bij de Chinese basiskeuken workshop. We laten je kennismaken met bijzondere gerechten, andere kookmethoden en we leren je diverse Chinese kooktechnieken combineren.
In een complete Dim Sum workshop ga je aan de slag met traditionele Chinese gestoomde en gebakken hapjes zoals bao buns, dumplings en gyoza.
Je leert zo zelf verschillende handgevouwen dumplings en andere delicatessen koken door middel van verschillende kookmethoden.
De workshop is inclusief:
- Uitleg basis ingrediënten en producten voor de gerechten
- Menu: 3 gangen met verschillende gerechten
- Samen koken en eten
- Chinese thee / tafelwater
- Duur: 3 uur
De workshops zijn met besloten groepen te boeken, maar je kan ook meedoen in een groep. Wegens populariteit moeten zitten de groepslessen vaak snel vol. Stuur me een bericht voor de beschikbaarheid. De wachttijden kunnen oplopen tot een paar maanden, houd daar dus rekening mee!
De workshops zijn geschikt voor de ervaren kok en/of onervaren kookliefhebbers!