Jinai

Jinai

verified
Send message

About me

Mijn naam is Jinai 雷仁愛 , ik ben geboren in Singapore, maar getogen Rotterdamse. Het koken zit echt in mijn familie. Mijn vader en broer zijn beiden chefs. Op mijn 6e kookte ik stiekem toen mijn moeder niet thuis was mijn eerste gerecht: gepaneerde aubergine, wat ik toevallig op TV zag en me wel lekker leek. Sindsdien is ben ik niet meer gestopt met koken en experimenteren van smaken, geuren en kleuren.

Ik ben een creatieve duizendpoot en o.a. werkzaam als lifestyle designer, chef, docent en ondernemer. Mijn creativiteit uit ik in diverse vormen zoals architectuur, kunst, fotografie, muziek en fooddesign. Samen met het Team van Het Zesde Geluk verzorg ik diverse internationale kookworkshops, met als specialiteiten: de Aziatische en de Griekse keuken!

Ivm de populariteit van mijn groepsworkshops zijn deze vaak ver van te voren volgeboekt. Houdt er dus rekening mee dat je ver van te voren contact met mij op neemt om een datum en tijd in te plannen. Het gebeurt ook wel eens dat er iemand uitvalt, dan kan je wel op korte termijn terecht. Je kan contact met mij opnemen via de berichtenservice voor de actuele beschikbaarheid.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

TU Delft - Master of Architecture (2001 - 2008)
Hogeschool Utrecht - Bachelor of music therapy (1998 - 2001)
Vrije Universiteit Amsterdam - Medical Biology (1997 - 1998)

Experience

Kookstudio eigenaar - Het zesde geluk (2012 - Heden)
Kookstudio eigenaar - Tea2Choc (2012 - Heden)
Artist - Studio Zi (2011 - Heden)
Zelfstandig ondernemer - Krasi & Krasi (2011 - Heden)
Leraar - Wartburt College Rotterdam/Dordrecht (2009 - Heden)

Teacher availability

arrow

Map