privécursus photoshop

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 204,00
Levels
Beginner, No experience needed

Photoshop wordt steeds meer gebruikt. Heb jij het programma ook al nodig voor privégebruik of werk, maar nog geen idee hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan?

Dan is deze privécursus beeld bewerken met (adobe) photoshop voor jou! In deze cursus maak je kennis met de basis van photoshop. Dit doen we aan de hand van praktische opdrachten, waardoor je stap voor stap nieuwe mogelijkheden binnen het programma ontdekt. Zo wordt je niet in een keer overdonderd met informatie en door de praktijkoefeningen onthoud je het beter.

Basisprincipes zoals de Photoshop werkomgeving en het digitale beeld komen aan bod, maar ook het maken van selecties, het gebruik van lagen en knippen, plakken en transformeren.

Je leert foto’s te verbeteren door het gebruik van compositie en kleur en je werkt met typografie. Daarnaast komen ook het maken van montages en collages aan bod. Een cursus voor iedereen die creatief met beeld om wil gaan.

Deze cursus bestaat uit de lesstof die jij met de docent van te voren afspreekt. Vaak word de cursus dus iets gepersonaliseerd aan jouw vragen of behoeftes. De Photoshoplessen hebben aandacht voor theorie en praktijk. Tijdens de privécursus kunnen we snel en doeltreffend werken aangezien we een-op-een werken. Het is ook mogelijk om deze cursus met een kleine groep te boeken.

Wel zal er een geschikte locatie gevonden moeten worden voor de Photoshop les, dit doen we in overleg en hier ben ik vrij flexibel in.

Reserveer voor het maken van de thuisopdrachten minimaal 2 uur per week.

De cursus bestaat uit minimaal 3 uur, deze kan soms iets uitlopen.
In overleg kunnen we ook een langere cursus inplannen. (hier zijn extra kosten aan verbonden)

Find out less

Offers

Photoshop cursus op locatie in overleg

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At the students home
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Basiscursus photoshop (incl. thuisopdrachten)

Duration
210 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €204.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow