Human Design Reading

Course type
Coaching
Ages
19 - 99
From
€ 575,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Lief mens al meer dan 20 jaar coach ik mensen met veel passie naar hun kern, kernproblemen en oplossingen.

De systemen die echt werken, waarin jij echt antwoord krijgt op het HOE DAN? Die bied ik hier aan. Dat zijn:
1. Human Design Reading (wat je een traject kan noemen met handvatten voor de rest
van je leven)
2. Systemisch Inzicht; diepgaand onderzoek in het systeem waarin je altijd zit; je familie systeem of je systeem op je werk. Wil je weten hoe het ECHT zit? Dan biedt een systemische opstelling zoals dat heet een uniek zicht, inzicht, helderheid en doorbraken op zaken die muurvast leken te zitten.
3. Speed Coaching; ik hou van direct naar de kern, jou handvatten geven zodat je verder kan in je leven. Blijf niet zitten met brandende issues, PAK ZE AAN! Je bent welkom

Hieronder nog extra uitleg over Human Design en wat zo'n sessie inhoudt.

Wat is Human Design?
Human Design is een systeem wat je letterlijk een blauwdruk geeft van jezelf. Je eigen Body Chart. Het is een bijzondere puzzel van wie jij in essentie bent. En hoe jij daar naar kan leven. Het geeft je handvatten om trouw te zijn en te blijven aan jezelf.

Human Design is ontstaan tussen 1987 en 1989 en ontwikkeld door Ra Uru Hu. Je kunt Human Design zien als een samensmelting van de grootste esoterische systemen en moderne wetenschap. Zo vind je onder andere elementen terug van de I Ching, astrologie, Kabbala, de chakraleer maar ook van moderne ontwikkelingen in vakgebieden als fysica, astronomie, genetica en biochemie.

Wat brengt een reading jou?
Human Design geeft bij uitstek handvatten waarop je keer op keer terug kan vallen om 1. te ontdekken wat je wilt en wat bij je past en
2. je aan je eigen strategie te houden en je niet af te laten leiden door andere mensen en de conditionering vanuit de maatschappij.
3. Kortom je hebt je eigen stappenplan in handen om de juiste keuzes te maken; trouw te blijven aan jezelf. Kom in contact wat jou drijft, wat belangrijk voor jou is en waar jouw passie zit. En we gaan een stap verder: hoe ga jij dat leven? We maken een plan, kader, framework zodat je echt op pad gaat naar die stip op de horizon.

Nu niet alleen het WAT. Maar ook het HOE en het WAAROM
Heb je al eerder persoonlijkheid testen gedaan testen gedaan, van alles uitgezocht en aan de buitenwereld gevraagd wie ben ik en wat kan ik en wat wil ik? Vast wel!
Wat ik vaak hoor is dat mensen dan zeggen: ja ik kan van alles opzoeken maar dan weet ik nog niet HOE ik dat moet leven! Ik spreek regelmatig mensen die een burn out hebben gehad of daar nog inzetten die niet de juiste handreikingen krijgen HOE ze het in de toekomst anders aankunnen pakken en wat hun specifieke valkuilen zijn en wat ze dan WEL kunnen doen. Hoe ze wel op een voor hen natuurlijke manier hun energie kunnen inzetten.

Daarom bied ik een UITGEBREIDE Reading.
1. Ik doe het vele voorwerk voor jou. En verdiep me in jou Design, eventueel met een specifiek verzoek van jou waar je echt antwoord op wil hebben.
2. Dat resulteert in een verslag van ongeveer 30 pagina’s.
3. Vervolgens ga ik het je allemaal persoonlijk vertellen. Daar zijn we ongeveer 3.5 uur mee bezig. En ja we lassen af en toe een pauze in.
4. Dat wat ik allemaal vertel wordt opgenomen, zodat je altijd terug kan luisteren en nooit meer van je padje hoeft te raken.

Het is mogelijk om losse sessies nadien te boeken als je vastloopt op specifieke problematiek (deze sessies zitten dus niet in dit aanbod) Want dat er werk aan de winkel is, dat lijkt me logisch. Loskomen van conditionering vraagt moed en doorzettingsvermogen. Gelukkig kan ik je daar heel goed bij helpen en voorzien van de juiste stappen en handvatten.

Find out less

Offers

Human Design Reading

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch)

Human Design Reading

Duration
210 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €575.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow