Beginners cursus Spaans op eigen tempo!

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 75,00
Levels
A1
Categories

Deze prachtige Spaanse cursus vindt volledig online plaats. De inhoud is opgedeeld in stukjes zodat je hersenen niet op hol slaan. Je krijgt een holistisch all you can learn buffet van leerlinggerichte, brein-gebaseerde Spaanse coachingsessies, lessen, video's; evenals een fantastische community waar veel leuke dingen gebeuren, we ons proces delen en elkaar toejuichen. Je kan de modules geheel op eigen tempo doorlopen, per module rekenen we ongeveer 1 week maar ben je lekker bezig kan je natuurlijk ook sneller erdoorheen ;)

Met de basisgrammatica onder de knie, zal je na deze meeslepende leerervaring uitvliegen en kun je jezelf uitdrukken in de verleden, tegenwoordige en toekomstige tijd. Ook heb je het vertrouwen om spontane gesprekken te omarmen en om je leerervaring zorgvuldig te kunnen uitstippelen door nieuwe patronen te creëren. Verder ontwikkel je de wijsheid om je energie en aandacht op verantwoorde wijze te managen. Daarnaast creëer je een onverzadigbare lust voor de complexiteiten die het leven in een andere cultuur met zich meebrengt, en een oog voor verbetering door toewijding in plaats van perfectie.

Dit is deze cursus in elk geval niet:
-Dit is geen cursus met eindeloze woordenlijsten en grammaticarijtjes die je erin moet stampen.
-Deze cursus is geen eenrichtingsverkeer die je niet uitnodigt om het beste uit jezelf te halen en weinig van je vraagt: je pijnpunten en je schaamte gaan we onderzoeken
-Deze cursus belooft je niet dat je snel vloeiend Spaans spreekt
-Deze cursus doe je niet snel even tussendoor.
-Dit is geen cursus die de belangrijke sociale, emotionele, culturele en neurologische aspecten weglaat zodat jij wél vele kleine succeservaringen zult beleven waardoor het een plezierige uitdaging wordt om Spaans te spreken.
-Dit is geen cursus die het jou te gemakkelijk gaat maken.

Een tip van de sluier:

Motivatie, verwachtingen, jouw sociale zelf verkennen, blokkades, triggers, jezelf klein houden met een attitude, energielekken, de evolutie van taalonderwijs, efficiënte taaloverdracht, versterken wat je al hebt, aandacht en focus behouden, el Espacio Especial met Debby, zelfvertrouwen, bruggen bouwen, uitspraak, geheugen, breingebaseerde grammatica, actiepunten die je verder helpen, siësta's, música maestro, natuurlijk leervermogen, een safe space in de community en tijdens de sessies, en uiteraard is het onderwerp eten niet te vermijden, y MUCHO, mucho más.

Je oefent niet alleen door zelf de cursus te doorlopen en mee te doen aan de wekelijkse sessies, maar OOK met je nieuwe amigo of amiga. Jullie zweren trouw aan elkaar en houden wekelijks contact. Mijn cursussen staan voor VERBINDING, uiteindelijk is dat ook wat het spreken van de taal je gaat brengen. Samen zullen we een veelbewogen dynamiek op gang brengen die het succes van elke deelnemer zal versterken. Deze benadering garandeert actie, zelfvertrouwen en motivatie, en helpt je jouw plek gunstig in te nemen in je persoonlijke en professionele kringen.

Waarom deze cursus?
-Omdat je MOEITELOOS Spaans wilt leren spreken.
-Omdat je nieuwe verbindingen aan wilt kunnen gaan in het land van je dromen.
-Omdat je klaar bent met voelen dat je het slachtoffer bent omdat je geen talenknobbel hebt.
-Omdat je de herinneringen die je hebt aan het taalonderwijs wat je vroeger had, los wilt laten.
-Omdat 2022 het jaar is waarin jij eindelijk die droom waar gaat maken en de stap neemt om te emigreren.
-Omdat je klaar bent om de wereld en jezelf door een nieuwe bril te zien door de Spaanse taal.
-Omdat jij je eigen cultuur gaat creëren door meer van jezelf te laten zien.

Je kunt beginnen wanneer je wilt en alles op je eigen tempo doen!
In totaal zijn het 13 modules, wat officieel in 13 weken te doen is.
Je gaat zelf aan de slag met de materialen en ik ben wekelijks op vaste tijden beschikbaar om vragen te beantwoorden en je verder te ondersteunen.

Koop je de cursus krijg je 4 maanden toegang, met de mogelijkheid om voor 75 euro per maand te verlengen. Doe het pasito a pasito, poquito a poco.

Español Elemental is NIET verkrijgbaar zonder live sessies.

Find out less

Offers

Online Spaans modules

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch)

Online 20+ modules (150+ lessen)

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €350.00
Book now

maand verlenging

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €75.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow