Debby

Debby

verified
Send message

About me

Ik help jou de brug te slaan tussen taal en cultuur als NeuroLanguage Coach®.

Mijn naam is Debby, woonachtig in Uden. Het liefst ben ik op reis! Uiteraard in landen waar er Spaans gesproken wordt. Ik help jou meer dan un poquito de español te spreken.

Ik leerde Spaans in Barcelona (EF, 2006) terwijl ik in een gastgezin woonde. Na mijn studie Spaanse talen en culturen (Radboud Universiteit, Bachelor of Arts 2012) woonde ik in Nicaragua voor een jaar en reisde door Centraal-Amerika. Mijn Master Interculturele Communicatie rondde ik in 2015 af (Universiteit Utrecht, Master of Arts, 2015).

Ik spreek Nederlands, Spaans en Engels. Ik heb een grote passie voor alles wat met taal en cultuur te maken heeft. Als onderneemster kun je ook altijd met mij sparren over marketing, persoonlijke ontwikkeling en tekstschrijven. Ik ben gek op Latijns-Amerika, maar ben vaker in Spanje te vinden.

Ik geef al zo'n 10 jaar Spaanse les. Waarom zou je ervoor kiezen met mij Spaans te leren? Ik adem Spaans, als ik getrouwd zou zijn, dan zou dat met de Spaanse talen en culturen zijn. We zijn al 16 jaar onafscheidelijk. Daarnaast heb ik mezelf om laten scholen als NeuroLanguage Coach omdat ik geïntrigeerd ben door wat een nieuwe taal leren op emotioneel vlak met mensen doet als ze zich volledig onderdompelen in de nieuwe taal en cultuur. Het is alsof je al je overtuigingen en gewoontes van je af mag schudden. Ik help je met een stukje acceptatie, zelfvertrouwen, commitment en motivatie. Dat we het leuk houden, dat is één ding dat zeker is.

Ik kan je helpen je Spaans te verbeteren, zeker als je wilt gaan reizen, emigreren of studeren in een land waar Spaans wordt gesproken of wanneer je moeite hebt met spreken terwijl je de grammatica wel begrijpt.

Deze methode heeft alles te doen met ontdekken wie je écht bent, hoe jij het beste leert en het leerproces daarop aanpassen zodat jij je doelen behaalt. We zetten de doelen uiteen, we plannen de tijd in, en we maken een leerplan.

Ik gebruik verschillende activiteiten ter ondersteuning, zoals rollenspellen, gesprekken, grammatica opdrachten, teksten, video's. Boek een les met me, en ik duik graag met je in jouw strategie en motivatie om te kijken wat voor jou werkt en wat niet.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Propedeuse Lerarenopleiding Spaans (Fontys, 2009)
Romaanse talen en culturen - Spaans (Bachelor of Arts, Radboud Universiteit Nijmegen, 2012)
Interculturele Communicatie - Spaans (Master of Arts, Universiteit Utrecht, 2015)
Neuro Language Coach® (Efficient Language Coaching, 2021)

Experience

Gewoond in Barcelona, 26 uur per week Spaanse les en wonen in een gastgezin (2006-2007)
Gewoond in Nicaragua, gereisd door Centraal-Amerika (2014)

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow