Vioolles - Altvioolles

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 228,57
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Elke leerling is anders en heeft andere interesses, daarom zal ook elke leerling op een andere manier en met een andere methode les hebben.

De stijlen waarin ik lesgeef kunnen variëren van klassiek tot jazz, pop, enz. Ik ben ook gespecialiseerd in Ierse folkmuziek, en schrijf mijn eigen lesmateriaal. Zoek je iets speciaals of wil je eens een andere vioolstijl proberen dan kan ik je daarmee helpen.

Ik heb zowel in Spanje als in Nederland lesgegeven aan studenten van verschillende niveau's: beginners, amateurs en gevorderde studenten. Studenten die zich voorbereiden op het conservatorium, maar ook de allereerste beginners en jonge kinderen.

LESVORM - LESDUUR:

Voor beginners raad ik aan om elke week 30 minuten te doen. Het is belangrijk dat de leerling elke week les heeft, zodat ik eventuele fouten kan corrigeren en vooruitgang kan boeken. Ook is 30 minuten perfect voor de leerling om zich te concentreren tijdens de les.

Vooor gevorderden raad ik 60 minuten per week aan. Op deze manier heb ik meer tijk om meer geavanceerde techniek, harmonie en verschillende manieren van studeren uit te leggen.

Natuurlijk is dit afhankelijk van elke leerling, dut dit wordt persoonlijk besproken.

Ik zorg voor al het materiaal dat nodig is voor de les. De leerling moet beschikken over de viool, strijkstok, schoudersteun, hars en de vioolkoffer.

Als je geen viool of altviool kunt kpen, kan ik verschillende plaatsen aanbevelen warr je er een kunt huren.

Wil je me ontmoeten en een gratis proefles volgen, neem dan contact met me op!

Find out less

Offers

Vioolles bij jou in de buurt!

Location type
At the teachers home
Place
Utrecht
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels), Español (Spaans / Spanish)

Beginners

Duration
30 minutes
Frequency
8
Price
€ 228,57
Book now

Gevorderden

Duration
60 minutes
Frequency
8
Price
€ 457,14
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow