Carlos

Carlos

verified
Send message

About me

Ik ben Carlos, professioneel violist en viool- en altviooldocent.

Mijn passie voor het lesgeven begon toen mijn vader en neefje viool wilden leren spelen. Sindsdien ben ik vele studenten blijven onderwijzen, omdat ik energie en inspiratie krijg van mijn studenten. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende leerlingen lesgegeven en hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het gebruiken van verschillende methodieken.

Ik ben pas op mijn 15e jaar begonnen met vioolspelen. Hierdoor kan ik mij wel nog heel goed herinneren met welke methodes en technieken ik het vioolspelen heb geleerd. Deze ervarigen neem ik zeker mee in mijn docentschap. Door deze inzichten kan ik elke leerling lesgeven naar zijn/haar verlangens en behoeften.

Lesgeven is een grote verantwoordelijkheid. Mijn prioriteit is om de leerling plezier te laten beleven tijdens het leren en om de muzikaliteit/creativiteit te stimuleren. Elke leerling is anders en heeft andere interesses, daarom zal ook elke leerling op een andere manier en met een andere methode les hebben. De stijlen waarin ik lesgeef kunnen variëren van klassiek tot jazz, pop, enz.

Ik heb zowel in Spanje als in Nederland lesgegeven aan studenten van verschillende niveau’s: beginners, amateurs en gevorderde studenten. Studenten die zich voorbereiden op het conservatorium, maar ook de allereerste beginners en jonge kinderen. Ik ben ook gespecialiseerd in Ierse folkmuziek, en schrijf mijn eigen lesmateriaal. Zoek je iets speciaals of wil je eens een andere vioolstijl proberen dan kan ik je daarmee helpen.

Mijn muziekopleiding heb ik gevolgd op concervatoria in Spanje en Zwolle. Op het moment volg ik de master op het Utrechts conservatorium onder Carla Leurs.

Omdat ik uit Spanje kom kan ik lesgeven in het Spaans, Engels en Nederlands.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Centro de Estudios Musicales Amadeus (Almería, Spanje).
Real Conservatorio Profesional de Música de (Almería, Spanje) María Victoria Ubago Cossío.
ArtEZ University of the Arts (Zwolle, Nederland) Sarah Kapustin.
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Utrecht, Nederland) Carla Leurs.

Experience

Centro de estudios musicales Amadeus (Almeria, Spanje)
Amadeus online (Almeria, Spanje)
De Zwolse Muziekschool (Zwolle, Nederlands)
Cultuur Kust - De plek voor jouw kunst (Overijssel, Nederlands)
SKVR (Rotterdam, Nederlands)
De Nieuwe Muziekschool (Bussum, Nederlands)
International School (Utrecht, Nederlands)

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow