Natuurfotografieworkshop / masterclass

Course type
Lesson
Ages
16 - 99
From
€ 275,00
Levels
No experience needed, Experienced, Medior, Beginner

Privéworkshops Natuurfotografie!

Deze workshops/masterclasses zijn effectief omdat ze tailor-made zijn en we meteen kunnen starten vanaf de positie waar de cursist nu is en de aandachtspunten snel kunnen opsporen. Omdat het meestal snel goed klikt wordt er efficiënt en doelgericht gewerkt en kunnen er flinke stappen gemaakt worden, veel meer dan in groepsworkshops, terwijl alle stof uit de groepsworkshops meegenomen wordt.

De workshop heeft een theoriegedeelte waarbij alle basis aspecten van Natuurfotografie aan de orde komen zoals apparatuur, instellingen, licht, sfeer, gedrag en vele tips & tricks.

Zodra de techniek van de camera tweede natuur wordt kan er meer aandacht besteed worden aan creativiteit, gebruik van beweging/bokeh/licht, onderscheidend composeren, leren kijken, kennis van het onderwerp en beleving in je foto’s brengen. Allemaal aangepast en met inachtneming van het huidige niveau. Vervolgens gaan we de natuur in om te fotograferen. Hier wordt o.a. ook aandacht besteed hoe dichterbij de dieren te komen, zonder hen te storen en leer je breder te kijken.
In de praktijk leer je door simpelweg te doen, proberen, experimenteren, vaak aan de hand van opdrachten, uiteraard onder volledige begeleiding. Tijdens de workshops wordt aandacht besteed aan alle facetten van de basis Natuurfotografie, maar kan er ook heel specifiek gewerkt worden aan bepaalde interesse- of aandachtsgebieden.

Ik combineer mijn werk als natuurfotograaf en levenscoach onder andere ook in zijn verdiepingsworkshops “Mindful fotograferen” en “Van registratie tot Expressie”.

Find out less

Offers

Natuurfotgrafieworkshop Westerheide

Inschrijving gesloten
Available spots
10
Location type
At a location
Place
Huizen
Price
€ 275,00
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Masterclass natuurfotografie Westerheide

Duration
240 minutes
Frequency
1
Price
€ 275,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow