Arie

Arie

verified
4.6 (5 ratings)
Send message

About me

Hallo ik ben Arie, Professioneel natuurfotograaf. Ik geef graag natuurfotografie workshops, mindfull natuurfotografie, natuurfotografie- en personal coaching en persoonlijke bevrijding.

Opgegroeid in de Biesbosch was ik als kind al niet weg te slaan uit de natuur. Al snel ging ik de schoonheid van de natuur delen met anderen via fotografie. Inmiddels vind ik het ontzettend leuk om mensen te begeleiden in hun fotografie maar ook persoonlijk. Hierbij deel ik graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme. Ik neem cursisten graag mee in mijn proces en begeleid hen om zichzelf uit te drukken via de fotografie en put daarin uit mijn 35 jaar ervaring, waarvan 10 jaar professioneel.

Lesgeven doe ik via personal coaching, 1:1 workshops, webinars en groepsworkshops, in en om het Gooi, en in diverse aansprekende locaties zoals de Biesbosch, Oostvaardersplassen ed.

Verder deel in mijn kennis in tijdschriften, via webinars, vaste columns op nationale platforms en lezingen.

Verdieping / coaching / persoonlijke bevrijding
Naast natuurfotografie help ik je als levenscoach of zelfrealisatiecoach met persoonlijke onzekerheden of problemen. Mijn aanpak is helder, begripvol en even zacht als krachtig en effectief. Op natuurlijke wijze komen in sessies de aandachtspunten aan het licht en verdwijnen als licht voor de zon.

Find out less

Education & Experience

arrow
Experience

35 jaar ervaring met fotografie, waarvan 10 jaar professioneel.
Zelf aangeleerd fotograaf.
Veel gereisd en ervaring opgedaan met mindfulness in onder anderen India.
5 jaar ervaring met geven van workshops en cursussen op het gebied van fotografie.
1 jaar ervaring met combinatie van mindfulness en fotografie

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow