Gitaarlessen en muziektheorie lessen in Rotterdam

Course type
Lesson
Ages
9 - 80
From
€ 0,00
Levels
Experienced, Medior, Beginner, No experience needed

Ik heb een bachelor behaald op het Rotterdamse conservatorium Codarts. Daarnaast heb ik ook een master in jazz compositie behaald (Codarts) en een diploma pedagogiek behaald aan het Amsterdamse conservatorium. Deze combinatie maakt het, dat ik op een prettige wijze zijn kennis van muziek kan overbrengen op mijn leerlingen.

Ervaring heb ik voldoende, zo heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven van muziek in Rotterdam en omstreken. Deze ervaring heb ik pgedaan door het geven van privélessen en op diverse muziekscholen.

Ik blink uit in het verzorgen van akoestische gitaarlessen en muziektheorie lessen. Wanneer je de beste gitaarles in de omgeving van Rotterdam zoekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn prioriteiten tijdens de lessen zijn ontwikkeling, motivatie en interesse. Het is inderdaad belangrijk dat er een constructieve evolutie is in het spel van de leerling, een constante wil om vooruit te gaan, evenals stukken / liedjes die hem of haar inspireren.

Het is belangrijk dat de leerlingen leren via een efficiënte en persoonlijke methode, maar ook vanuit hun eigen interesse en repertoire (verlanglijst).

In een les wordt de focus gelegd op:

• gitaarhouding, techniek en geluid
• timing en gevoel voor ritme
• tokkelen en grooven
• muzikale interpretatie
• muziektheorie
• improvisatie
• repertoire (op het verlanglijstje van de student)

Werkmateriaal wordt altijd in drie dimensies gemaakt: partituren, videos en coaching.

Met een master's degree in jazz compositie gehaald (Rotterdam) ontwerp ik de partituren zelf. Ik maak toegankelijke arrangementen van stukken of liedjes. Ook de methode en de oefeningen voor gitaartechniek komen uit eigen hand. De partituren zijn geschreven met een hybride notatie (muzieknotatie en tabnotatie), waarbij alle benodigde informatie over de rechter- en linkerhand wordt verstrekt.
Na overeenstemming te hebben bereikt over de te werken stukken of liedjes, krijgt de leerling de desbetreffende partituur. In de les speelt de leraar het live voor de leerling, zodat hij een nog beter beeld krijgt van het stuk. Vervolgens legt de leraar uit wat er moet worden verduidelijkt om huiswerk voor te bereiden.
Ten slotte maak ik een videotutorial over het stuk of nummer dat voor de volgende les moet worden geleerd. Dit geeft extra ondersteuning bij het thuis oefenen, om twijfel te voorkomen en de motivatie hoog te houden.

Vervolgens wordt er dan een rapport gemaakt om bij te houden wat er gedaan is en wat moet nog erop gewerkt worden, om technische vereisten te ontgrendelen en een specifiek repertoire op een constructieve en efficiënte manier te voltooien.

Ik doceer in Rotterdam, thuis, of op de locatie van de leerling. De lessen zijn in het Nederlands, Engels of Frans, voor alle leeftijden en niveaus. Ik geef voornamelijk live lessen, waarbij ik met mijn leerlingen werk aan specifiek materiaal (techniek en repertoire). Mocht er om wat voor reden dan ook geen live les kunnen plaatsvinden, dan is het natuurlijk mogelijk om een online les te volgen. De lessen duren 30 minuten of 45 minuten, wekelijks of tweewekelijks.

Stuur me gerust een bericht of boek een gratis proefles!

Find out less

Offers

Gitaarles op locatie

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

- wekelijks 45 minuten (6 maanden)

Duration
45 minutes
Frequency
24
Price
Reguliere prijs: €960.00
Book now

- wekelijks 30 minuten (6 maanden)

Duration
30 minutes
Frequency
24
Price
Reguliere prijs: €660.00
Book now

- tweewekelijks 45 minuten (6 maanden)

Duration
45 minutes
Frequency
12
Price
Reguliere prijs: €510.00
Book now

- tweewekelijks 30 minuten (6 maanden)

Duration
30 minutes
Frequency
12
Price
Reguliere prijs: €360.00
Book now

- wekelijks 45 minuten (12 maanden)

Duration
45 minutes
Frequency
48
Price
Reguliere prijs: €1800.00
Book now

- wekelijks 30 minuten (12 maanden)

Duration
30 minutes
Frequency
48
Price
Reguliere prijs: €1260.00
Book now

- tweewekelijks 45 minuten (12 maanden)

Duration
45 minutes
Frequency
24
Price
Reguliere prijs: €960.00
Book now

- tweewekelijks 30 minuten (12 maanden)

Duration
30 minutes
Frequency
24
Price
Reguliere prijs: €660.00
Book now

proefles (kennismaking)

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €0.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow