Kleurenanalyse

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 350,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

Ben jij benieuwd naar welke kleding, kleuren en vormen het beste bij jou en je individuele persoonlijkheid passen? Tijdens deze workshop krijg je niet alleen daar een inzicht ook leer je wat jij nodig hebt om jezelf optimaal te kunnen presenteren, zowel op het werk als in je vrije tijd.

Je leert op een andere manier naar jezelf en naar je persoonlijke presentatie te kijken. Zo gaan we kijken naar jouw lichaamslijnen, welke kleding en kleuren hierbij passen en leer je over de kleuren van de vier seizoenen en de karakteristieke kenmerken van de verschillende seizoentypes die daarbij horen.

Je gaat aan de slag met het maken van een moodboard zodat je een inzicht krijgt in je persoonlijke voorkeur. Dit wordt een visualisatie van jou idee of gevoel. Zo krijg je in een oogopslag helder voor jezelf hoe jij er graag uit wilt zien en wat jou voorkeuren betreft kleding en kleuren zijn.

Aan het eind van deze workshop heb je een goed inzicht in de kleding en kleuren die het beste bij jou lichaam en persoonlijkheid passen zodat je in de toekomst doelgericht kleding kunt kopen.

Find out less

Offers

Workshop kleurenanalyse in Amsterdam

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Amsterdam
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

1 tot 6 personen

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €350.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow