Capoeira voor volwassenen

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
18 - 99
From
€ 6,00
Levels
No experience needed, Beginner, Medior, Experienced

Capoeira voor Volwassenen: Een Samensmelting van Vechtsport en Dans

Ontdek de energieke wereld van Capoeira, een boeiende mix van Braziliaanse vechtsport en dans, speciaal ontworpen voor volwassenen. Bij Studio Capoeira beleef je niet alleen plezier, maar werk je ook aan je zelfvertrouwen en conditie. In elke les dompel je jezelf onder in een dynamische mix van dans, vechtkunst, acrobatiek, samenwerking en muzikale expressie, waarbij zowel Capoeira Angola als Capoeira Regional aan bod komen.

Elke les biedt nieuwe uitdagingen en de mogelijkheid om je verworven vaardigheden te tonen aan je medestudenten. Of je nu de trommel hanteert, applaudisseert in de kring of jouw kunsten vertoont in het middelpunt, iedereen is betrokken. Dit maakt Capoeira een allesomvattende sport, waarin je een breed scala aan vaardigheden ontwikkelt.

Stap in de wereld van Capoeira voor volwassenen bij Studio Capoeira en ervaar hoe deze unieke kunstvorm niet alleen je fysieke kracht verbetert, maar ook je artistieke expressie, coördinatie en teamgeest versterkt. Kom meedoen en ontdek de veelzijdigheid van Capoeira terwijl je werkt aan een sterker, zelfverzekerder en gezonder zelf.

Find out less

Schedule options

Offers

Capoeira voor volwassenen

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Duration lessons (in minutes)
60
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Mr. P.J.M. Aalberselaan 2, 1181 XJ, Amstelveen

proefles

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €6.00
Book now

10 lessenpakket

Frequency
10
Price
Reguliere prijs: €60.00
Book now

jaar abonnnement

Frequency
52
Price
Reguliere prijs: €180.00
Book now

Map

Comparable courses

arrow