Privécursus fotografie

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 125,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Als je graag persoonlijke aandacht wil en liever in een 1 op 1 setting leert dan in groepsverband waarbij je niet te maken hoeft te krijgen met bijvoorbeeld verschil in kennisniveau, dan is de privé fotografie cursus echt iets voor jou.

Een fotografie les stemmen wij helemaal af op jouw behoeften zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de privélessen fotografie krijg je 100% aandacht en heb je natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen. Deze fotografie cursus is gemaakt voor iedereen die meer te weten wil komen over zijn/haar camera en over het maken van mooiere en professionelere foto’s. De les is bedoeld zowel voor beginners als wat gevorderde fotografen. Tijdens de les wat op jouw is afgestemd leer je onder andere:

- Je te ontwikkelen in je fotografietechnieken

-Afwisseling tussen theorie en praktijk om de materie snel eigen te maken

-Krijg je feedback op jouw foto-opdrachten

Voorafgaand aan de les wordt telefonisch een kennismaking/intake gesprek gepland om te kijken wat de leerbehoefte is zodat de les op maat wordt gemaakt en afgestemd op wat je kan wil. De dag, het tijdstip en de duur van de les(sen) worden in overleg besloten. Voor een privécursus heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig.

Find out less

Offers

Privécursus fotografie in Zoetermeer

Location type
At the teachers home
Place
Zoetermeer
Languages
Nederlands (Dutch)

Privécursus fotografie

Duration
120 minutes
Frequency
2
Price
Reguliere prijs: €125.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow