Thuisworkshop schilderen: maak een 9 luik!

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 89,00
Levels
Beginner, No experience needed
Categories

In deze workshop ga jij thuis een eigen 9-luik maken! Dit doe je aan de hand van het centrale thema "gezichten". Hierin zijn vorm en figuren en kleur bepalend.

In twee maanden tijd krijg je elke vrijdag nieuwe instructies via de mail. Iedere mail komt er een ander materiaal of techniek bij. Omdat je niet alle informatie in een keer krijgt, komt je kunstwerk langzaam tot stand. Dit forceert je om te focussen op losse aspecten. Uit ervaring weet ik dat dit fantastisch werkt wanneer je met gemengde materialen en technieken werkt.

Het enige wat vaststaat is dat we de basis maken met acrylverf. Vervolgens kleden we het kunstwerk aan met bijvoorbeeld, stenen, knopen, kralen en draad. Dit zal het kunstwerk echt tot leven brengen. Omdat we dit in stappen doen creëer je steeds nieuwe dimensies. Dit is een heel gaaf proces, wat je waarschijnlijk nog niet eerder hebt geprobeerd. Zie ook de foto's voor enige voorbeelden van mixed media kunstwerken.

Uiteindelijk heb je 9 kunstwerken die samen een 9-luik vormen. Ze vormen een eenheid, maar komen ook afzonderlijk tot hun recht.

Als je het leuk vindt, kun je meedoen in de WhatsApp groep van dit project. In die groep kun je ervaringen met elkaar uitwisselen en uiteraard je werk aan anderen laten zien. Je zult dan merken dat de uitwerking van een en dezelfde opdracht heel verschillende kunstwerken oplevert.

Inhoud van het projectpakket Mixed Media 9-luik:
- 9 opdrachtmomenten
- 9 canvasdoeken van 20x20 cm
- verschillende penselen
- diverse kleuren acrylverf

Find out less

Offers

Online schilderworkshop

Date/time
3/23/2023, 7:00 AM
Location type
Online
Price
€ 89,00
Languages
Nederlands (Dutch)

Aanbod 1

Duration
0 minutes
Frequency
9
Price
€ 89,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow