Thuisworkshop schilderen: maak een 4 luik!

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 55,00
Levels
Beginner, Medior, No experience needed

In deze thuisworkshop ga jij een eigen 4-luik maken! Dit doe je aan de hand van het centrale thema "gezichten". Deze workshop bestaat uit 2 instructies. Op de afgesproken datum ontvang je de eerste opdracht. Vervolgens heb je 2 weken om deze opdracht naar jouw wensen uit te voeren. Daarna krijg je nog een instructie om je project af te ronden.

Deze creatieve workshop werkt met mixed media: ofwel gemengde materialen en technieken. Het enige wat vaststaat is dat we de basis maken met acrylverf. Vervolgens kleden we het kunstwerk aan met bijvoorbeeld, stenen, knopen, kralen en draad. Dit zal het kunstwerk echt tot leven brengen. Zie ook de foto's voor enige voorbeelden van mixed media kunstwerken.

Uiteindelijk heb je 4 kunstwerken die samen een 4-luik vormen. Ze vormen een eenheid, maar komen ook afzonderlijk tot hun recht.

Als je het leuk vindt, kun je meedoen in de WhatsApp groep van dit project. In die groep kun je ervaringen met elkaar uitwisselen en uiteraard je werk aan anderen laten zien. Je zult dan merken dat de uitwerking van een en dezelfde opdracht heel verschillende kunstwerken oplevert.

Inhoud van het projectpakket Mixed Media 4-luik:
- 4 canvasdoeken van 20x20 cm
- verschillende penselen
- diverse kleuren acrylverf
- snipperpagina's
- borduurnaald
- draad

Find out less

Offers

Online schilderworkshop

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch)

Aanbod 1

Duration
60 minutes
Frequency
2
Price
Reguliere prijs: €55.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow