Videolessen Spaans: leer Spaans in je eigen tijd!

Course type
Lesson
Ages
16 - 99
From
€ 199,00
Levels
A1, A2, B1
Categories

Een nieuwe taal leren vraagt heel veel tijd en discipline, maar aan de andere kant is het heel erg leuk!

Speciaal voor jou hebben we nu de modules Spaans compleet online!

Onze videocursus Spaans - Module 1 is een uitgebreid en interactief lesprogramma, ontworpen om u te helpen de basis van de Spaanse taal te leren, vanuit het comfort van uw eigen huis.

De cursus bestaat uit een reeks videolessen, die zijn ontworpen om stap voor stap de basis van de Spaanse taal te behandelen, van de uitspraak van de letters en klanken tot de vervoeging van werkwoorden en de opbouw van eenvoudige zinnen.

De video's worden gepresenteerd door professionele docenten die de taal op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen, ondersteund door visuele hulpmiddelen zoals afbeeldingen en ondertitels.

Naast de videolessen bevat de cursus ook oefeningen, quizzen en beoordelingen om u te helpen de leerstof te begrijpen en te onthouden. U krijgt ook toegang tot een online gemeenschap van medestudenten, waar u kunt communiceren en praktijkoefeningen kunt doen met andere cursisten.

De cursusmodule behandelt verschillende onderwerpen, zoals de basis van de grammatica, de uitspraak en spelling, het gebruik van werkwoorden, en de opbouw van eenvoudige zinnen en gesprekken.

Na het voltooien van deze module kunt u basisgesprekken voeren in het Spaans, en hebt u een stevige basis gelegd voor verdere studie van de taal.

Onze videocursus Spaans - Module 1 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en efficiënte manier om de Spaanse taal te leren, zonder de beperkingen van een traditionele klaslokaalomgeving.

Onze videocursus Spaans - Module 2 is een vervolg op onze succesvolle Module 1, die is ontworpen om u verder te helpen in het beheersen van de Spaanse taal.

De cursus bestaat uit een reeks geavanceerde videolessen die zijn ontworpen om u te helpen uw vaardigheden te verbeteren en uw kennis van de taal uit te breiden. De lessen behandelen onderwerpen zoals de uitbreiding van de grammatica, de toepassing van werkwoorden in verschillende tijden, de uitbreiding van woordenschat en de introductie van meer complexe zinsstructuren.

Onze videocursus Spaans - Module 3 is de meest geavanceerde module in onze serie van Spaanse taalcursussen. Het is speciaal ontworpen voor studenten die hun kennis van de Spaanse taal verder willen uitbreiden en hun vaardigheden willen perfectioneren.

De cursus bestaat uit een reeks geavanceerde videolessen die zijn ontworpen om u te helpen uw vaardigheden te verbeteren en uw kennis van de taal te perfectioneren. De lessen behandelen onderwerpen zoals de subtiele nuances van de Spaanse grammatica, de toepassing van de werkwoorden in complexe situaties, en de introductie van meer geavanceerde zinsstructuren.

Wat kan je van deze cursus verwachten?

Je ontvangt gedurende 10 weken, elke week een videoles in je mail.
Elke week bespreken we een thema bestaande uit:
- de grammatica
- vaste zinnen
- luistervaardigheid
- schrijfvaardigheid
- spreekvaardigheid

Je hebt ook een online consult met mij van twee keer 30 min om vragen te stellen.

Je investering:
Een module (10 lessen) kost €199,-

Voordeel:

Je kan op elk moment beginnen en / of inhaken.

Deze cursus is in onze online leeromgeving met een app!

Find out less

Offers

Online videolessen spaans

Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch), Español (Spaans / Spanish)

module 1

Duration
120 minutes
Frequency
10
Price
Reguliere prijs: €199.00
Book now

module 2

Duration
120 minutes
Frequency
10
Price
Reguliere prijs: €199.00
Book now

module 3

Duration
120 minutes
Frequency
10
Price
Reguliere prijs: €199.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow