online coaching workshop

Course type
Workshop
Ages
18 - 99
From
€ 25,00
Levels
Medior

Verander het grondgebied, laat parasieten verdwijnen.

We hebben allemaal parasieten bij ons. Zowel in ons fysieke lichaam als in onze energetische lichamen. Parasieten voeden zich op jouw levensenergie, ten koste van jou. Je krijgt er niets voor terug. Deze fysieke of energetische 'beestjes' ben je dus liever kwijt dan rijk.

De manier om dat te doen is jouw eigen grondgebied, jouw energetische frequentieveld te veranderen, waardoor de parasiet geen voedingsbodem meer vindt, en als vanzelf vertrekt of afsterft.
In plaats van actief bestrijden (waarmee je alleen maar meer weerstand uitlokt), gaan we op een zachte manier en zonder moeite ons grondgebied aanpassen. Daarvoor gaan we in deze online workshop een krachtig veld zetten.

De workshop bestaat uit 2 delen:
1. Een OPSTELLING op papier: hiermee maak je voor jezelf inzichtelijk wat (en misschien zelfs waarom) je aan parasieten in je veld hebt zitten.
En na een korte pauze:
2. Geleide reis met CLEARING en (waar nodig) healing: hierin ga je daadwerkelijk, in een goed geaarde bedding en met een krachtige intentie, je energetische veld aanpassen naar de voor jou hoogst mogelijke frequenties.

Na afloop krijg je een link naar de replay. Je kunt dus ook meedoen als je er niet live bij kunt zijn. De clearing is dan net zo krachtig.

Find out less

Offers

Comparable courses

arrow