Maak je eigen jurk in 1 dag!

Course type
Course
Ages
16 - 85
From
€ 75,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced

Ben je al maanden bezig op naailes om een leuk exemplaar in elkaar te zetten? Dan kan jij je hart ophalen met het Leslokaal ‘Jurk in 1 dag’. Alleen al in de basis leer ik je stap voor stap maar liefst 27 verschillende jurken te tekenen en naaien. Daarna breiden we langzaam uit naar meer en uitdagendere varianten.

Het online leslokaal komt voort uit de workshop ‘Jurk in 1 dag’, welke ik 7 jaar geleden heb ontwikkeld. Bijna elke 2 maanden geef ik de workshop nog met heel veel plezier. Ik wil jou de gelegenheid geven – meer dan 1 jurk te maken – met de methode die ik je leer (zoals in de LIVE workshop). Maar leer jou ook graag een creatie te maken die jou op het lijf geschreven is door het tekenen van de patronen op jouw eigen maten.

Nadat je bent aangemeld voor de cursus in het online leslokaal start je met het meten van je maten. Hierna teken je het patroon met behulp van mijn uitleg: tekstueel, foto en/ of video.

Tijdens het tekenen mag je een drietal keuzes maken:

– welke hals vind jij het mooist aan jouw jurk? (rond, v-hals, boothals)?
– welke mouw heeft jouw voorkeur? (kapmouw, korte mouw, 3/4 mouw)?
– welke rok vind je het fijnste? (rechte rok, gerende rok of klokrok)?

Heb je je patroon eenmaal getekend, dan ga je op zoek in je stoffenvoorraad naar een geschikte rekbare stof. Welke stoffen hiervoor precies geschikt zijn, leg ik je in het leslokaal uit. Dan is het ontwerp van jouw unieke jurk klaar en kan je aan de slag. Na het knippen, kruip je achter je naaimachine. Het eindresultaat is een super gave zelf ontworpen nieuwe jurk, helemaal op jouw lichaam afgestemd.

Let op! Dit is slechts 1 variant. Nadat je de eerste variant hebt gemaakt, kun je andere keuzes maken en nog een variant maken. Net zo lang totdat je alle 27 varianten hebt uitgeprobeerd. Je kunt in het leslokaal dus 27 nieuwe jurken maken!

Voor alle genoemde stappen krijg je natuurlijk uitleg, tekstueel of met video’s. Kom je er toch niet helemaal lekker uit. Stel dan je vragen in de bijbehorende besloten Facebookgroep of via de online vraag- en antwoordsessies.

WAT LEVERT HET JOU OP ALS JE DE CURSUS 'JURK IN 1 DAG' IN HET LESLOKAAL VOLGT?
Je leert zelf jurken te naaien, compleet naar je eigen wensen, in je eigen stijl en op jouw eigen maten. Hierdoor creëer je unieke jurken in je eigen stijl, vergroot je je zelfvertrouwen, ontwikkel je je eigen creativiteit en kom jij super voor de dag in jurken die niemand anders heeft!

Je leert en volgt de cursus waar en wanneer het jou uitkomt. Dus ook op vrijdagavond of zondag terwijl modevakscholen en de juffen niet beschikbaar zijn. Ook wanneer je maar 10 minuten de tijd hebt kun je aan de slag , lekker op je eigen tempo, er is geen haast!

WANNEER IS DE CURSUS IN HET ONLINE LESLOKAAL GESCHIKT VOOR JOU?
– als je met een naaimachine om kunt gaan
– als naaien jouw hobby is
– als je gek bent op jurken (net als ik 😉)
– als je graag wilt leren om op je eigen maten jurken te maken en ontwerpen
– als je wilt naaien waar en wanneer jij wilt
– als je altijd gekochte confectiepatronen aan moet passen (omdat je geen perfecte maten hebt! Maar wie wel?)
– als jij het wel ziet zitten om voor slechts € 75 euro, 3 maanden toegang tot het leslokaal te krijgen en 27 verschillende jurken kan leren maken. Dat is nog geen €3,00 euro per jurk. Probeer daarvoor maar eens in de winkel een jurk te scoren.

WAT KOST DE CURSUS IN HET ONLINE LESLOKAAL?
De cursus kost €75 euro per kwartaal. Hiervoor krijg je 3 maanden toegang tot het online leslokaal ‘Jurk in 1 dag’. Welke automatisch ieder kwartaal met 3 maanden wordt verlengd.

En ik beloof je het is de moeite waard om in de cursus te blijven, want na de lancering wordt er gewoon doorgebouwd aan het leslokaal en komen er nog veel meer mogelijkheden en model varianten bij.

WAT KRIJG JE IN HET ONLINE LESLOKAAL?:
TOEGANG TOT HET ONLINE LESLOKAAL ‘JURK IN 1 DAG’
10 hoofdstukken met stap voor stap uitleg in tekst, foto’s en/of video’s met subscripties.

JE LEERT PATRONEN TE TEKENEN
Volledig op je eigen maten in een speciaal voor de workshop ontwikkelde patroontekenmethode.

TOEGANG TOT DE FACEBOOKGROEP
Toegang tot de Facebookgroep ‘Online leeromgeving Any Dress’, waar je tijdens je studie vragen kunt stellen.

VRAAG- EN ANTWOORDSESSIES
Elke 2-3 weken is er een online vraag en antwoord sessie, waar je live vragen kunt stellen.

TOEGANG TOT DE FREEBIES

Find out less

Offers

Comparable courses

arrow