Zelfverdediging volgens de kurodaiya principes

Course type
Lesson
Ages
12 - 99
From
€ 25,00
Levels
No experience needed
Categories

In deze lessen leer je jezelf verdedigen op een niet/agressieve manier. Hierbij is de-escalatie het hoofddoel. In deze lessen leer je hoe je proportioneel kunt opschalen door gebruik te maken van minimale kracht (spierinspanning), minimale beweging en minimaal contact met de tegenstander.

Hierdoor kunnen ook vrouwen zich optimaal verdedigen, zelfs tegen meerdere grotere en sterkere mannen als dat nodig is. Het programma is realistisch en gericht op de meest voorkomende gevallen van geweld tegen vrouwen (geslagen worden, geschopt worden, vastgepakt en meegesleurd worden, opgetild worden etc.) Het verdedigen tegen wapens komt ook uitvoerig aan bod.

In deze zelfverdedigingslessen komen unieke tactieken en technieken aan bod waarin mentale en fysieke aspecten in elkaar verweven zijn. Een goede houding (in balans blijven) geeft zelfvertrouwen, maakt je sterk en leert je grenzen stellen. Dit maakt je niet alleen mentaal en fysiek weerbaarder, en sterker, maar ook het vertrouwen in jezelf wordt vergroot! Wij leren geen schijnveiligheid.

In overleg kunnen er natuurlijk specifieke situaties getraind worden.

Al onze trainingen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde docenten met uitgebreide kennis en ervaring omtrent het omgaan met geweld (tegen vrouwen).

Stuur me een bericht voor de beschikbare data.

Find out less

Offers

Zelfverdediging Rotterdam

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Capelle aan den IJssel
Languages
Nederlands (Dutch)

losse les

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €25.00
Book now

complete cursus

Duration
60 minutes
Frequency
10
Price
Reguliere prijs: €250.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow