Bachata dansen beginners

Course type
Grouplesson
location
See offers
Ages
18 - 99
From
€ 12,50
Levels
No experience needed, Beginner
Categories

In deze bachata lessen ga je dansen in een groep. Onze dansschool is er voor de mensen die de echte originele zuid-amerikaanse (latin) dans willen leren dansen. Maar ook voor de mensen die op een rustige en goede manier willen leren dansen. Wij werken bewust met kleine groepen, met een maximum van 16 leerlingen per groep. Op deze manier krijgen al onze leerlingen de aandacht die ze nodig hebben om alle technieken goed eigen te maken.

Ook ligt de focus op de basis van bachata. Wanneer je de basis onder de knie hebt kan je, je al redden op de dansvloer. Door de basis stappen en technieken te perfectioneren kunnen onze leerlingen op langer termijn zich veel beter en sneller ontwikkelen. Onze technieken zijn dan ook gericht op praktisch gebruik op de dansvloer en geen uit het hoofd geleerde choreografieën.

De filosofie van onze dansschool is dansen mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Ongeacht waar je op dit moment staat in het leven. Iedereen is welkom, deze open sfeer maakt de lessen ook altijd echt gezellig.

Onze docenten hebben ruime ervaring met het doceren van de Salsa en bachata. Ook hebben een aantal een achtergrond op het gebied van coaching en begeleiding. De eisen rondom docenten zijn hoog bij ons. Om les te mogen geven bij , zal een docent eerst een volledig intensief traject van een aantal maanden moeten volgen, om zo de manier van les geven eigen te maken.

De bachata lessen zijn elke vrijdagavond om 19:00 uur in Den-Haag centrum.

Je kan alleen komen dansen, of je samen met een partner komen dansen! Kom je alleen? Stuur ons even een berichtje dan kijken wij of er een partner beschikbaar is. (niet voor alle lessen is een partner nodig)

Find out less

Schedule options

Offers

Bachata dansen Den Haag

Duration lessons (in minutes)
60
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Address
Het Kleine Loo 364, 2592 CK, Den Haag

losse les

Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €12.50
Book now

maand abonnement (1 keer per week)

Frequency
4
Price
Reguliere prijs: €44.99
Book now

Map

Comparable courses

arrow