Shoot workshop voor aankomende modellen

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 155,00
Levels
No experience needed, Beginner
Categories

Droom jij van een modellen carrière? In deze workshop nodig ik je uit om tijdens een shoot te leren wat een model moet weten. Dit leer je tijdens een actieve photoshoot waarin ik je de tips en tricks geef om een goed fotomodel te worden.

Model staan is meer dan alleen "mooi zijn" !
Pose, inlevingsvermogen en lichaamshouding zijn belangrijke zaken die een foto maakt of breekt. Natuurlijk kun je oefenen voor een spiegel maar niemand zal je wijzen op de kleine aanpassingen die de uiteindelijke foto afmaken. Tijdens de shoot zal ik je deze aanwijzigingen geven, ook krijg je de kans om tussendoor naar foto's te kijken. Zo zie je terug wat je doet en kan je dit verbeteren.

Ook kijk op licht, make-up, kleding, communicatie met de fotograaf en eventueel een visagiste en/of styliste zijn komen aan bod.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een goede basis informatie en 5 foto's die je kan gebruiken in je portfolio. Deze 5 foto's zijn volledig geretoucheerd. Extra foto's zijn tegen een kleine meerprijs natuurlijk ook te verkrijgen. De foto's worden in hoge kwaliteit digitaal aangeleverd via WeTransfer.

Visagie (make-up) kan ik tegen een meerprijs laten verzorgen door een professionele visagiste (MUA = Make-Up Artist)

Mochten we aan het einde tijd over hebben dan verwijderen we eventuele make-up en maken we nog een paar polaroidfoto's van je.

Neem contact op en we maken z.s.m een afspraak! Dit kan zowel overdag als 's-avonds en zowel door de weeks als in het weekend.

Mocht je als deelnemer jonger zijn dan 18 jaar dan is de aanwezigheid van -één van de- ouders of een volwassen begeleider vereist.

De locatie van de shoot is in principe in een studio in Maasdijk (Westland).
Maar in overleg kunnen we kijken naar andere mogelijkheden.

Find out less

Offers

Shoot in studio Maasdijk

Date/time
3/23/2023, 11:00 AM
Location type
At a location
Place
Maasdijk
Price
€ 155,00
Educator
HCR Fotografie
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Workshop voor aankomende modellen incl. 5 foto's

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 155,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow