Architectuur fotografie workshop

Course type
Lesson
Ages
16 - 99
From
€ 70,00
Levels
No experience needed

Een actieve fotoworkshop waar we tijdens een wandeling de mooiste architectuur van Rotterdam zullen fotograferen.

We starten eerst met theorie en bespreken wat de beste instellingen zijn om tijdens onze architectuurwandeling de stadslandschappen en de architectuur van Rotterdam in beeld te brengen. We zullen onder andere stilstaan bij het diafragma, sluitertijden, histogram, de P stand de AV en TV stand.

Om aansluitend de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen via een fotowandeling door één van de modernste steden van Nederland met de bijbehorende skylines.

We passeren onverwachte fotogenieke plekken waar oud en nieuw Rotterdam samenkomen wat vraagt om spannende compositie te verbeelden.

Ik start meestal de fotoworkshop bij Rotterdam Centraal Station met als einde van de fotowandeling de Wilhelminapier met Hotel New York omringt door de nieuwe architectuur. We kunnen hier ook perfect de skyline van Rotterdam fotograferen. We zullen tijdens onze wandeling ook Depot Rotterdam, de Veerhaven en de Erasmusbrug passeren waar ik je graag uitleg hoe je de mooiste foto's kunt maken.

Deze stadswandeling is voor iedereen die goed te been is en graag meer van Rotterdam wilt zien en ondertussen mooie foto’s van het van Rotterdam in beeld wilt brengen. Alles wat je moet doen is een goed humeur en een camera meenemen om er een mooie dag van te maken.

De fotowandeling duurt ongeveer twee uur dit is exclusief de tijd die we besteden aan de fotografie workshop, deze neemt ongeveer drie kwartier in beslag.

Je kunt deze fotowandeling direct boeken voor jou of samen met je partner of vrienden. Je kunt me eventueel ook een bericht sturen indien je nog vagen hebt.

Find out less

Offers

Architectuur fotografie workshop in Rotterdam

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Languages
Nederlands (Dutch)

Pakket voor 1 persoon

Duration
240 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €70.00
Book now

Pakket voor 2 personen

Duration
240 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €140.00
Book now

Pakket voor 3 personen

Duration
240 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €180.00
Book now

Pakket voor 5 personen

Duration
240 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €275.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow