Teambuilding: workshop beeldhouwen

Course type
Lesson
Ages
10 - 99
From
€ 75,00
Levels
No experience needed
Categories

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor je team, bedrijf of organisatie. Dan is een workshop beeldhouwen perfect om binnen je team verbindingen te leggen en nieuwe energie te creëren.

ONTDEK JE EIGEN TEAM….DAG!

Door gezamenlijk intuïtief beeldhouwen te ontdekken ontstaat er vanzelf een nieuwe groepsdynamiek.

In één dag ontstaat er verbinding en nieuwe energie. Tijdens de workshop wordt de creativiteit aan gesproken en moet men onderling samenwerken.

Beeldhouwen
Vooraf wordt besproken wat het doel en de opzet van de teamdag zal zijn en aan de hand van welke thema’s er wordt gewerkt. Hoe groot de deelnemersgroep is en het aantal beelden dat door de groep zal worden gecreëerd.

Onder begeleiding van de zeer ervaren beeldhouwer Gert-Jan is het mogelijk om één of meerdere thema’s blijvend vorm te geven in steen als verankering van het proces dat het team deze dag beleefd.

In een tijdsbestek van 6 uur worden er 1 of meerdere beelden gemaakt. Deelnemers kunnen individueel of in groepsverband een beeld maken. Ook is het mogelijk met meerdere deelnemer aan meerder beelden te werken en de deelnemers te laten rouleren waardoor overdracht plaats vindt van ideeën tussen de deelnemers.

De workshops kunnen worden gegeven op meerdere dagen in de week, bij ons op op locatie. Neem vooral contact op om je wensen door te spreken, zodat ik een offerte op maat voor je kan opstellen.

Find out less

Offers

Teambuilding workshop beeldhouwen

Location type
At a location
Place
Lisserbroek
Languages
Nederlands (Dutch), Deutsch (Duits / German), English (Engels)

Prijs per persoon extra (groep >5 personen)

Duration
420 minutes
Frequency
1
Price
€ 75,00
Book now

5 personen

Duration
420 minutes
Frequency
1
Price
€ 375,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow