2-daagse workshop keramiek kippen en kuikens

Course type
Workshop
Ages
16 - 99
From
€ 57,50
Levels
No experience needed, Beginner, Medior
Categories

Ben je op zoek naar een creatieve workshop waarbij je jouw handen uit de mouwen kunt steken en heerlijk kunt boetseren? Dan is deze unieke keramiek workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop onder begeleiding van kunstenares Femmy Veeloo leer je hoe je schattige kippen en kuikens kunt boetseren voor de Paasdagen.

De workshop bestaat uit twee dagdelen, waarbij je op de eerste dag gaat boetseren en op de tweede dag je werkstuk kunt glazuren. Natuurlijk krijg je hierbij alle ondersteuning, tips en tricks die je nodig hebt om tot een prachtig resultaat te komen. We bakken jouw werkstuk in een speciale keramiekoven, zodat je het op de tweede workshop dag kunt glazuren en het een prachtige afwerking krijgt.

Er kunnen maximaal 10 personen mee doen per workshop, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. De eerste workshop zit al vol, dus ik heb deze extra workshop data toegevoegd!
Al het materiaal, zoals klei en glazuur en het bakken in de speciale oven, is in de prijs inbegrepen.

Je kunt de workshop volgen op de volgende data:

Deel 1: dinsdag 28 maart 2023 van 14.00 tot 16.00u
Deel 2: dinsdag 4 april 2023 van 14.00 tot 16.00u

De workshop wordt gehouden in mijn Atelier, gelegen in Koog aan de Zaan. Na afloop van de workshop kun je nog gezellig napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

De kosten voor deze toffe keramiek workshop bedragen €57,50 per persoon, inclusief BTW, begeleiding, al het materiaal, het bakken in de oven (2x) en versnaperingen.

Reserveer snel jouw plekje en ga aan de slag met het maken van keramieke kippen en kuikens voor de Paasdagen!

Find out less

Offers

Keramiek paasworkshop 28 maart en 4 april

Book now
More information arrow-right
Date/time
3/28/2023, 12:00 PM
Location type
At a location
Place
Koog aan de Zaan
Price
€ 57,50
Frequency
2
Languages
Nederlands (Dutch)

Map

Comparable courses

arrow