Groepsworkshop jongleren!

Course type
Lesson
Ages
6 - 99
From
€ 0,00
Levels
No experience needed, Beginner

Klaar om de magie van het jongleren te ervaren? Aarzel dan niet langer en boek nu jouw jongleer workshop! Het is een geweldige activiteit voor bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten, feestjes of zelfs als unieke toevoeging aan een conferentie.

Als jongleur met jarenlange ervaring, kan ik met zekerheid zeggen dat jongleren meer is dan alleen maar het gooien en vangen van objecten. Het is een kunstvorm die grenzen verlegt en mensen samenbrengt.

Tijdens mijn Jongleer Workshop neem ik je mee op een persoonlijke reis waarin je niet alleen jongleer vaardigheden leert, maar ook zelfvertrouwen opbouwt en plezier hebt. Ik geloof in een informele en interactieve aanpak, waarbij ik jou en jouw team aanmoedig om vragen te stellen, te experimenteren en vooral plezier te hebben.

Als jongleur begrijp ik ook de waarde van doorzettingsvermogen en het overwinnen van uitdagingen. Ik zal je aanmoedigen om door te zetten, zelfs als iets in het begin misschien lastig lijkt. En geloof me, als je eenmaal de vreugde van het jongleren ervaart, zul je zien dat het de moeite waard is!

Neem contact op via CourseSpots en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen. We bespreken graag de mogelijkheden en zorgen ervoor dat de jongleer workshop perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen. Zo zal ik een persoonlijke offerte opmaken die aansluit bij jouw wensen!

Find out less

Offers

Jongleer cursus voor groepen

Inschrijving gesloten
Location type
At the students home
Place
Opheusden
Max travel distance
50 km
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Stuur bericht voor persoonlijke offerte

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €0.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow