Chantal

Chantal

verified
Send message

About me

Sinds ik vanaf eind 2019 weet ik dat ik een hoogsensitieve sensatiezoeker (HSP HSS) ben, is het mijn missie om mensen hiermee te helpen.

De tegenstrijdigheid tussen uitdaging, vernieuwing en snelle overprikkeling is verwarrend en vermoeiend. Dat kan onzekerheid met zich meebrengen. Maar als je weet wat het inhoudt en wat het voor jou betekent, dan kan er de vruchten van plukken!

Na mijn ontdekking ging er dan ook een wereld voor mij open, kon ik mijzelf eindelijk begrijpen en het heft in eigen handen nemen. Om het voor mijzelf op een rijtje te zetten, heb ik alle kennis bij elkaar gesprokkeld, met professionals gesproken, cursussen gevolgd, inzichten verkregen, methodes getest en de positieve kant van HSP HSS ervaren.

Mijn ervaring deel ik graag met je tijdens één van mijn workshops. Mijn specialismen zijn hoogsensitiviteit, vitaliteit, stress, burn- en bore-out. Tot dan!

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

2022 - 2023 ICM opleidingen & trainingen, Trainersopleiding (8 maanden)

2023 ICM opleidingen & trainingen, cursus Coachingsvaardigheden

1999 – 2003 Inholland, HBO Communicatie Management

Experience

Vanaf 2019 doe ik onderzoek naar hoogsensitiviteit, vitaliteit, stress, burn-en bore-out. Vanaf begin 2023 geef ik trainingen en workshops op dit vlak. Binnenkort komt mijn boek over de hoogsensitieve sensatiezoeker uit.

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map