Houtbewerking workshop: buitenpret

Course type
Workshop
Ages
18 - 99
From
€ 65,00
Levels
Geen ervaring vereist, Beginner
Categories

Voor de liefhebbers van buitenactiviteiten hebben we iets speciaals in petto. In deze workshop ga je aan de slag met een speelgoedkrat, fietsenrek, dierenhuisje of zitje.

**BOUW EEN SPEELGOEDKRAT**

Neem je favoriete speelgoed of een picknick mee in een handig krat achterop de fiets!

Waar je ook naartoe gaat met je speelgoed of picknick, met dit krat ben je klaar voor avontuur. Het strand, het bos of een park worden opeens makkelijk bereikbaar.

Begin de workshop met het uitzoeken van je materiaal. In onze schappen vind je diverse hergebruikte materialen, dus laat je vooral inspireren door wat je tegenkomt. De workshopbegeleider helpt je op weg met je ontwerp en legt uit met welke gereedschappen er wordt gewerkt. De afkortzaag, boormachine en eventueel de schuurmachine worden onder begeleiding gebruikt. Geen ervaring? Geen probleem, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Het ontwerp en de begeleiding worden aangepast aan jouw niveau, zodat je aan het einde van de dag trots naar huis gaat met een prachtig kratje!

**BOUW EEN FIETSENREK**

Of het nu voor in de tuin of voor het huis is, snel de fiets pakken wordt een genot met je zelfgebouwde fietsenrek.

In deze workshop kun je creatief aan de slag met het ontwerp, waarbij je goede begeleiding krijgt bij het bouwen van je eigen fietsenrek. Heb je fietsen met extra dikke banden? Neem dat dan mee in je ontwerp. Je gaat aan de slag met de afkortzaag, schuurmachine en de boor.

**BOUW EEN DIERENHUISJE**

Ben je een liefhebber van egels en vogels? Bouw een huisje zodat je wakker wordt met vogelgezang of het gesnuffel van dieren in je tuin. Bedenk hoe groot de voordeur moet zijn om een bepaald type dier aan te trekken.

In deze workshop kun je creatief aan de slag met het ontwerp, maar reken op goede begeleiding tijdens het bouwen van je dierenhuisje. En als je ideeën hebt voor de vorm, denken we natuurlijk graag met je mee. Je gaat aan de slag met de afkortzaag, schuurmachine en de boor.

**BOUW EEN ZITJE**

Word je ook moe van al dat staan? Of wil je gewoon ontspannen in je tuin of voor het huis kunnen zitten? Dan is de ultieme oplossing: het zitje!

Bedenk hoeveel mensen erop moeten passen en hoe comfortabel het moet zijn. Er is hulp aanwezig in de vorm van de workshopbegeleider, die niets anders weet dan te relaxen. Je gaat aan de slag met de afkortzaag, schuurmachine en de boor.

Dit alles doe je natuurlijk met hergebruikt materiaal.

Find out less

Offers

Workshop buitenpret 23 maart 2024

Book now
More information arrow-right
Start date/time
3/23/2024, 12:00 PM
Available spots
10
Location type
Op een leslocatie
Place
Rotterdam
Price
Reguliere prijs: €65.00
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

workshop buitenpret 13 april 2024

Book now
More information arrow-right
Start date/time
4/13/2024, 11:00 AM
Available spots
10
Location type
Op een leslocatie
Place
Rotterdam
Price
Reguliere prijs: €65.00
Languages
Nederlands (Dutch)

Map

Comparable courses

arrow