Houtbewerking workshop interieur & deco

Course type
Workshop
Ages
18 - 99
From
€ 65,00
Levels
No experience needed, Beginner
Categories

Ontdek je creatieve kant tijdens deze artistieke workshop, waar je de keuze hebt om een organizer, wall art, kandelaar of geometrische wandplank te maken!

**ORGANIZER**

Ben jij een chaoot en is je tafel altijd rommelig? Met een organizer geef je ieder item een eigen plekje.

In een halve dag bepaal je hoe je al je spulletjes georganiseerd houdt door je eigen opberger te bouwen, met afmetingen tot maximaal 40 cm bij 30 cm. We denken graag met je mee over handige indelingen. Door hergebruik van materialen kun je visuele variaties maken, waardoor je gemakkelijk de spullen op de juiste plek terugvindt. Volg het plan en assembleer je opberger na het op maat zagen. Aan het einde van de workshop stap je naar buiten met een opgeruimd gevoel.

**WALL ART**

Of je het nu eenvoudig of ingewikkeld maakt, gerecycled hout zorgt sowieso voor stoere wall art. Creëer je eigen muurdecoratie!

In een halve dag kies je je eigen plankjes uit en ga je aan de slag met jouw ontwerp. Bouw je eigen geometrische muurkunst van ongeveer 30 bij 30 cm. We denken graag met je mee over mooie patronen. Door het gebruik van restmaterialen zijn er verschillende houttinten om uit te kiezen. Nadat je je materialen hebt geselecteerd, start het zagen en puzzelen. Aan het einde verlaat je de workshop met je eigen kunstwerk.

**KANDELAAR**

Een lichtpunt in de duisternis. Je weet maar nooit wanneer je behoefte hebt aan warm kaarslicht.

Tijdens deze workshop maak je in een halve dag een kandelaar die je kamer met warm licht kan vullen. Laat je creativiteit de vrije loop, maar zorg ervoor dat je werk niet in brand vliegt!

Begin de workshop met het tekenen van jouw gewenste kandelaar in combinatie met het beschikbare materiaal. We hebben altijd veel gerecycled materiaal beschikbaar. Laat de workshopbegeleider versteld staan van de unieke patronen die je kaars op de muur werpt. Of je nu ervaren bent of niet, deze workshop is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

**GEOMETRISCHE WANDPLANK**

Upgrade je interieur met een zelfgemaakte geometrische wandplank!

Tijdens deze workshop bouw je in een halve dag een prachtig item voor aan je muur. Hoewel we een basisontwerp hebben, is enige variatie mogelijk. Kies uit drie vormen (driehoek, hexagon of vierkant) en combineer maximaal drie van deze vormen.

Begin de workshop met het tekenen van jouw gewenste geometrische wandplank en het kiezen van je materiaal. We bieden een ruime selectie aan vuren latten en stroken plaatmateriaal. De workshopbegeleider helpt je bij je ontwerp en legt uit welke gereedschappen worden gebruikt, zoals de afkortzaag en boormachine. Geen ervaring? Geen probleem. De workshop past zich aan op jouw niveau, zodat je aan het eind van de dag trots naar huis gaat met een prachtig product!

Find out less

Offers

Interieur & Deco workshop 10 maart

Book now
More information arrow-right
Start date/time
3/10/2024, 12:00 PM
Available spots
10
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Price
Reguliere prijs: €65.00
Languages
English (Engels), Nederlands (Dutch)

Map

Comparable courses

arrow