Salsa, Bachata & Kizomba cursus voor vrouwen

Course type
Course
Ages
18 - 99
From
€ 130,00
Levels
Beginner
Categories

Wilt uw partner niet op dansles of heeft u geen partner en u wilt toch heel graag op dansles maar u wilt niet afhankelijk zijn van andere danspartners?
Dan is deze solocursus voor vrouwen een uitkomst voor u. U leert in deze cursus alles zonder partner zodanig dat u uiteindelijk ook met een partner op een feestje kunt dansen.

Salsa, die van oorsprong afkomstig is uit Cuba, is een wereldwijde Populaire partnerdans die door jong en oud wordt gedanst. Er zijn verschillende stijlen van de Salsa, o.a. L.A. Stijl, New York stijl, Cubaanse stijl, Portoricaanse stijl en Columbiaanse stijl. Bij Danscentrum Salseros doceren wij de L.A. stijl ( Los Angeles Stijl ) on 1 ( dus dansen op de eerste tel in de muziek ).

Bachata, die afkomstig is uit de Dominicaanse Republiek, is een wereldwijde populaire en vrolijke partnerdans die door jong en oud wordt gedanst. Er zijn verschillende stijlen van de Bachata, o.a. Bachata Dominicana ( ook wel Dominican Bachata genoemd ), Bachata Romantica, Bachata Sensual, Bachatango, Bachata Moderna, Bachata Fusion en Bachata Juagira. Bij Danscentrum Salseros doceren wij in deze cursus de Bachata Romantica.

Kizomba, die afkomstig is uit Angola, is sinds enkele jaren wereldwijd heel populair geworden en vertoont nog steeds een stijgende lijn qua populariteit. Deze dans is een kruising tussen de Braziliaanse Zouk en de Angolese Semba. Er zijn inmiddels verschillende vormen van de Kizomba, o.a. Kizomba Romantica ( ook wel Kizomba Love genoemd ), Urban Kiz en Tarraxinha.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Naast alle basispasjes worden de technieken en de pasjes van een aantal figuren/combinaties behandeld. Deze worden zodanig door onze docenten stap voor stap uitgelegd dat ze voor iedereen te volgen zijn.
Na de beginnerscursus kunt u al vrij aardig schitteren op dansfeestjes.

De niveaus na de beginners 1 zijn:
beginners 2, half-gevorderd 1, half-gevorderd 2, gevorderd en vergevorderd.

Let op: de beginners 1 cursus in Den-Haag behandeld alleen Bachata en Kizomba!

Op beide locaties kan je gratis voor de deur parkeren.

Find out less

Offers

Start dinsdag 28 maart 2023, niveau 1, Zoetermeer

Book now
More information arrow-right
Date/time
3/28/2023, 4:45 PM
Location type
At a location
Place
Den Haag
Price
€ 130,00
Frequency
10
Educator
Danscentrum Salseros
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Show more

Start dinsdag 28 maart 2023, niveau 2, Zoetermeer

Book now
More information arrow-right
Date/time
3/28/2023, 6:45 PM
Location type
At a location
Place
Den Haag
Price
€ 130,00
Frequency
10
Educator
Danscentrum Salseros
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Show more

Map

Comparable courses

arrow