Cursus Salsa paren voor beginners

Course type
Course
Ages
18 - 99
From
€ 130,00
Levels
Beginner
Categories

Wat is Salsa

Salsa, die van oorsprong afkomstig is uit Cuba, is een wereldwijde Populaire partnerdans die door jong en oud wordt gedanst. Er zijn verschillende stijlen van de Salsa, o.a. L.A. Stijl, New York stijl, Cubaanse stijl, Portoricaanse stijl en Columbiaanse stijl. Bij Danscentrum Salseros doceren wij de L.A. stijl ( Los Angeles Stijl ) on 1 ( dus dansen op de eerste tel in de muziek ).

Naast de basispasjes worden een aantal figuren/combinaties behandeld bij de Salsa. Deze worden zodanig door onze docenten stap voor stap uitgelegd dat ze voor iedereen te volgen zijn.
Na de beginnerscursus kunt u al aardig schitteren op dansfeestjes.

De salsa cursus kan op niveau 1 of niveau 2 voor beginners worden geboekt. niveau 1 begint bij de allereerste danspassen en niveau 2 is daar het vervolg van. Heb je al wat danservaring? Dan kan je waarschijnlijk ook direct bij niveau 2 beginnen. Twijfel je? stuur een bericht!

De vergevorderde cursus is echt voor de paren die al salsa kunnen dansen, jullie willen je danstechniek graag verbeteren en nieuwe pasjes, draaien toevoegen.

Let op! De prijs is per persoon, de cursus moet voor een paar dus 2 keer geboekt worden. Geen partner? Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden!

Find out less

Offers

Start dinsdag 18 maart 2023 niveau 1 Zoetermeer

Book now
More information arrow-right
Date/time
3/28/2023, 5:45 PM
Location type
At a location
Place
Den Haag
Price
€ 130,00
Frequency
10
Educator
Danscentrum Salseros
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)
Show more

Map

Comparable courses

arrow