Schilderworkshop kleuren mengen in de praktijk

Course type
Lesson
Ages
21 - 99
From
€ 50,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Is het mengen van kleuren toch altijd een terugkerend frustrerend probleem of ben je gewoon nieuwsgierig naar meer invalshoeken? Dan is dit dé kans om jezelf flink te verrijken!

Deze workshop behandelt kleurgebruik in de kunstgeschiedenis, het belang van complementaire kleuren (-paren) en de uitvoerige demonstratie van 3 verschillende paletten (het volledige palet, het palet voor lucht- en landschap en het beperkte palet)!

De duur van de video is 48 minuten en daarbij leg ik stap-voor-stap uit hoe je de kleuren mengt, welke kleuren je nodig hebt en vooral WAAROM!

In de hand-out staan tevens opdrachten, extra voorbeelden en aan de hand daarvan volgen er desgewenst 2 korte feedback momenten per mail, whatsapp of videobellen. Dit alles uiteraard in overleg!

Bij deze workshop ontvang je:
- Online toegang tot de instructievideo van 48 minuten. Dit is een link naar de verborgen YouTube video. Te bekijken wanneer het jezelf uitkomt.*
- Een uitgebreide hand-out (PDF) met aanvullende informatie.
- Twee korte online feedback momenten, 1 keer halverwege en 1 keer aan het einde van de workshop, per mail, whatsapp of videobellen
* Er zit geen einddatum aan het bekijken van de instructievideo's.

Find out less

Offers

Workshop kleuren mengen in de praktijk

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch)

Online les, handout, 2 oefeningen en 2 online feedback momenten

Duration
48 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €50.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow