Willeke

Willeke

verified
Send message

About me

Als vinoloog en hobbykok ben ik altijd op zoek naar nieuwe smaken en de perfecte match tussen wijnen en gerechten. Wijn is niet alleen een persoonlijke passie, maar ook zakelijk ben ik hier dagelijks mee bezig. Ik heb mijn eigen importbedrijf voor biologische, biodynamische en vin nature wijnen en ik ben eigenaar van mijn online wijnwinkel Le Bouquet. Ik ben altijd op zoek naar vergeten druivensoorten en vind het leuk om een breed en divers publiek kennis te laten maken met de overheerlijke smaak van authentieke en eerlijke wijnen.

Daarom vind ik het ook zo leuk om wijncursussen te geven en dat doe ik in de wijnwinkel van Leiden, Vineux. Eigenaar Wilfred heeft gezorgd voor een breed assortiment aan wijnen: toegankelijk en exclusief, voor ieder wat wils. De winkel is een prachtige aanvulling voor Leiden. Aan de lange tafel en in kleine groepen is het dé beste plek voor een wijncursus in Leiden.

De cursussen van Hart voor Wijn
Ik geef de wijncursussen onder de vleugels van Hart voor Wijn, de wijnschool van Nederland en biedt op dit moment SDEN wijncursussen op diverse leuke locaties in het land. De wijndocenten leren je onder andere wijnproeven, wijnaroma's herkennen, druivensoorten en meer over de achtergrond van de wijn. We behandelen wijnen vanuit de hele wereld. De wijnklassen bestaan uit kleine groepen, zijn laagdrempelig en er is altijd veel ruimte voor interactie.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

afgestudeerd vinoloog

Experience

Ik heb mijn eigen importbedrijf voor biologische, biodynamische en vin nature wijnen en ik ben eigenaar van mijn online wijnwinkel Le Bouquet.
jaren ervaring met geven van wijncursussen en proeverijen.

Teacher availability

arrow

Map