Verena

Verena

verified
Send message

About me

Hi! Ik ben Verena :)

Ik ben coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hier heb ik al een aantal jaar ervaring met het geven van workshops en cursussen.

Iets over mij:

In mijn rijke leven heb ik van alles beleefd en meegemaakt en vele reisjes gemaakt, zowel innerlijk als uiterlijk. Op mijn 21e werd ik moeder van mijn prachtige dochter die inmiddels al een tijdje volwassen is.

Ik hou van lekker eten en drinken en het ook zelf bereiden, van kijken naar mooie en bijzondere dingen die ik onderweg tegenkom, en ook van lekker Netflixen, :)

De natuur vind ik geweldig in alle facetten: weelderige zonsondergangen, rijkdom aan planten in alle kleuren, en de vele bijzondere levende wezens, elk uniek in zijn.

Een greep uit de vele bijzondere dingen die ik heb ervaren: zelf vliegen in een Cessna, vluchtje als passagier in een kleine helikopter, als 16-jarige wandelen over een richel boven de zee in Portugal, bezoek aan een rokende vulkaan: de Etna op Sicilë, vakanties tijdens mijn tienertijd op het vrachtschip van mijn ouders, maandje backpacken in Thailand in 2000, duikcursussen in een kleurige zee toen ik in Thailand was, het mereltje dat elke dag rozijntjes komt snoepen, :)

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Hiervoor heb ik zelf diverse trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder een leergang waardevol coachen bij Ocaro en een 4-jarige opleiding op het gebied van zingeving.

Experience

In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van individuen en groepen via coaching & counseling en het opzetten en begeleiden van workshops en cursussen.

Educator

Feetje coacht

Teacher availability

arrow

Map