Tanja

Tanja

verified
Send message

About me

Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium voor Docerend Musicus en tevens Uitvoerend Musicus (Solist) Klassiek Piano.

Ik biedt pianoles voor beginners en gevorderden van alle leeftijden
- Alle leeftijden tussen 5 jaar en 80 jaar
- Klassiek en alle stijlen die je leuk vind
- Theorieles
- Mogelijkheid tot meedoen met Landelijke Graadexamens Piano

De pianolessen worden gegeven bij mij thuis in Alphen aan den Rijn, gegeven op een Yamaha vleugel aan kinderen en volwassenen in leeftijd variërend van 5 t/m 80 jaar. Dit doe ik al jarenlang met veel plezier!

Naast het aanleren van een goede pianotechniek besteed ik ook zeer veel aandacht aan ontwikkeling van muzikaliteit. Menigeen blijkt muzikaler te kunnen spelen dan zelf voor mogelijk gehouden!

Het notenschrift hoef je niet van te voren al te kennen, dit leer je eenvoudig tijdens de pianolessen, dus spelenderwijs. Tijdens de lessen leer ik je hóe je het beste kunt studeren, waardoor de vorderingen veel sneller gaan.

De pianolessen worden aangepast aan het niveau en ambitie van de leerlingen. Mijn doelstelling in het algemeen om binnen een zo kort mogelijke tijd zo mogelijk er uit te halen. Uiteraard wordt het aan elke leerling afzonderlijk aangepast aan wensen en kunnen. Dit alles in een ontspannen, positieve sfeer met humor.
Vanaf elk niveau kun je instappen, vanaf absolute beginner tot zeer vergevorderde. Voorbereiding voor toelatingsexamen tot het Conservatorium behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor beginners maak ik gebruik van Pianoles Methoden om een goede basis te creëren. Daarnaast en daarna doen we alles wat jij leuk vindt en geef ik altijd passend advies.

Voor sommige leerlingen kan het een extra motivatie en stimulans zijn om doelen te stellen binnen een bepaalde tijdsperiode. Tijdens de lessen kunnen we dan een plan van aanpak bespreken en naar dit doel toewerken.
Dit kan ook op een officiële manier middels landelijke Piano-Examens.
Deze worden georganiseerd door EPTA (European Piano Teachers Organisation).
Vanwege mijn lidmaatschap is het mogelijk voor leerlingen hieraan deel te nemen!

Door mijn lidmaatschap bij Epta Nederland (European Piano Teachers Association) blijf ik up-to-date van alle ontwikkelingen op gebied van pianolessen.

Neem snel contact op voor je eerste Pianoles en graag tot ziens!

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Afgestudeerd Piano aan het Conservatorium Bachelor & Master (respectievelijk 1989 en 1992).

Experience

Vele jaren leservaring aan Beginners t/m Gevorderden in de leeftijd van 5 t/m 80 jaar.

Educator

Uw PianoSchool

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map