Suzanne

Suzanne

verified
Send message

About me

Mijn naam is Suzanne en Italiaanse les geven is mijn passie! Ik geloof dat iedereen Italiaans kan leren, als het tenminste op de juiste manier aangeboden wordt.

Toen ik mijn bedrijf in 2008 oprichtte had ik al heel wat jaartjes Italiaanse les gegeven aan verschillende taleninstituten. Daar kwam ik in aanraking met zeer uiteenlopende methodes en lestechnieken waarvan sommige me aanspraken en anderen veel minder.

Ik voel van nature goed aan wat een ander nodig heeft en geloof daarnaast helemaal in de kracht van leren op een creatieve en tegelijkertijd goed opgebouwde manier. Al doende leerde ik steeds beter inspelen op de cursist. Ik leerde het belang van herhaling, van doen, doen, doen en ik kwam erachter hoeveel makkelijker je leert als je je kunt ontspannen en het naar je zin hebt. Dit alles resulteerde in mijn eigen Lettere-methode, een persoonlijke en speelse aanpak en een professioneel bedrijf dat zich blijft vernieuwen en groeien.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik studeerde Italiaans en Literatuurwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen en deels aan de universiteit van Siena (Toscane). Ik ben getrouwd met mijn Italiaanse man Alberto en onderhoud dus dagelijks mijn Italiaans!

Experience

Sinds 2008 run ik mijn eigen talenschool in Den Haag: Lettere. Voor die tijd gaf ik les aan een tal van taleninstituten. Eerst in de omgeving van Groningen, waar ik Italiaans studeerde en daarna in de omgeving Den Haag.

Educator

Lettere

Videos

arrow

Teacher availability

arrow