Stéphanie

Stéphanie

verified
Send message

About me

Vrienden en klanten omschrijven mij als een rustige, open en warme vrouw.

Ik geef mensen snel een thuisgevoel, thuis bij mij én thuis bij zichzelf. Alles kan en mag. Mensen ervaren met mij in gesprek zijn als een poort naar vrijheid.

Daarvoor maak ik gebruik van psychologie, Mindfulness en Zen.

Je ontdekt zo hoe je echt jezelf kunt zijn, meer compleet.

Hoe vrijer, speelser en lichter het is om zo te leven en werken.

In mijn praktijk in Dorst (gemeente Oosterhout) geef ik offline Coaching en Online Coaching.

Ik ben gediplomeerd Zijnscoach en vijf jaar in de leer geweest bij een meditatieschool (Zendo). Samen kijken we wat bij jou past en werkt. We geven aandacht aan jou als geheel. Zowel op werkgebied als privé.

Ieder mens is uniek en verdient de aanpak die het beste bij hem/haar past.

Soms kan het zijn, dat je op een bepaald punt in je leven komt dat je vastloopt. Dit kan op zakelijk vlak zijn of relationeel, zoals in je familie of je vriendenkring. Ook lichamelijk kan je er flink doorheen zitten of klachten hebben die te maken hebben met bijvoorbeeld stress.
Of je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en jouw kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen of tot uiting laten komen.

Ik begeleid je graag naar waar jij heen wilt.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik ben gediplomeerd zijns coach en aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

Experience

Ik ben nu 3 jaar werkzaam als coach en heb meer dan 200 uur coach ervaring. Ik ben opgeleid als zijns coach. Zijnscoachen draait om wezenlijke en duurzame verandering. Het maakt het mogelijk te zijn wie je ten diepste bent. Daar ontdek je wie je wezenlijk bent. Je kunt dit ervaren als een staat van zijn. Het is een ervaring waarbij woorden vaak te kort schieten. Dan kom je thuis in jezelf. Dan ervaar je echt dat je al OK bent en kan je moeiteloos van daaruit leven en werken.

Educator

SBC Coaching en ZenMama

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map