Simoon

Simoon

verified
Send message

About me

Mijn naam is Simoon, professioneel zangeres en songwriter afgestudeerd op de Herman Brood Academie en de Nederlandse Pop Academie. Momenteel breng ik muziek uit onder de artiestennaam Anna Simone. Vanaf mijn 18e breng ik al platen uit, het liefste schrijf & zing ik op drum and bass maar ik heb ook veel andere genres op mijn naam staan! Zo werkte ik o.a. met Outblast & Korsakoff aan een hardcore anthem en werkte met RZA van de Wu Tang Clan aan een hiphop plaat.

Naast mijn ervaring als professionele zangcoach ben ik geschoold in het werken met diverse energetische methodes qua energie werk en het geven van helingen. Energetische oefeningen kunnen jou helpen met lichter en vrijer zingen, oplossen of verlichten van stemblokkades of traumas rondom je stem. In mijn Access Your Voice sessies richten we ons volledig op deze onderwerpen en tijdens de Zangles + lessen kunnen we daarmee kennis maken. In de Zangles + ligt de focus vooral op zangtechniek en het verbeteren van de songs die jij wilt zingen.

Ontdek jouw sound met gemak, plezier en magie!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Herman Brood Academie (zang songwriter artiest - hiphop/dance afdeling)
De Nederlandse Pop Academie (zang - muzikant)
Right Voice For You Class van Access Consciousness
Pleiadisch Lichtwerk (energetische heling en coaching)

Experience

Al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van zangles, ik heb veel kennis van de stem, zangtechniek en energetische oefeningen als er last is van spanning in de keel of stemblokkades.

Educator

Healing Sparks

Teacher availability

arrow

Map