Seyyed Abbas

Seyyed Abbas

verified
Send message

About me

Ik ben Abbas en ik verzorg lessen Engels voor beginners en voor diegenen die hun Engels willen verbeteren. Mijn leermethode is gericht op persoonlijke wensen en behoeften van elke individuele leerling.

Na de middelbare school ben ik doorgegaan met het leren van Engels. Voor een lange tijd heb ik als vertaler(Engels-Farsi) gewerkt - ik ben in het bezit van een diploma van het "Institute of Linguists” in London. De laatst drie jaar geef ik ook Engelse les, wat ik erg leuk vind: ik maak kennis met nieuwe mensen en deel mijn kennis met hen. Het is een goed gevoel als je ziet dat de anderen van je kennis kunnen benutten.

Naast lesgeven vind ik het ook leuk om de laatste nieuws en ontwikkelingen, landelijk en wereldwijd, via media te volgen en mijn algemeen kennis up-to-date te houden. Ik ben vooral geïnteresseerd in sociaal-economisch en wetenschappelijk nieuws.

Stuur mij gerust een bericht om te kijken waar ik jou bij kan helpen!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Kantoorautomatisering - mbo niveau 4
Institute of linguistics - Engels

Experience

In Nederland heb ik een ICT opleiding afgemaakt en voor een tijdje als een ICT'er gewerkt. Sinds 2018 geef ik ook Engelse les aangezien ik in de afgelopen 25 jaar veel kennis en ervaring op het Engelse taalgebied opgebouwd heb: algemeen Engels, vertalingwerk en lesgeven. Ik heb ook ervaring met zakelijk Engels en lesgeven aan scholieren.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow