Scouting Hedera

Scouting Hedera

Send message

About me

Iedereen is “goed” in scouting, omdat we elke week iets anders doen. Sport, spel, koken, scouting techniek, buitenleven, etc. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting Hedera is een scoutinggroep van ongeveer 100 leden.

Elke week komen de leden van Scouting Hedera bij elkaar op hun clubhuis aan de startbaan in Amstelveen. De groep is in 1996 ontstaan uit twee verschillende scoutinggroepen. De Jac. P. Thijsse, een jongensgroep en de Amestella, een meisjesgroep. Beide waren gevestigd in Amstelveen Noord in het park de Braak. In dat jaar zijn deze groepen gefuseerd en zo ontstond Scouting Hedera. Een scoutinggroep die sindsdien vol enthousiasme het scoutingspel speelt.

Ieder weekend staat de leiding klaar om de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bezorgen. Ieder kind komt terecht in een speltak waar hij/zij met eigen leeftijdsgenootjes het scouting spel speelt. Iedere speltak speelt in een eigen thema en heeft een aan de leeftijd aangepast programma.

Verder heeft iedere speltak zijn eigen leidingteam. Bij scouting krijgen de kinderen spelenderwijs veel te maken met samenwerking, zelfstandigheid en omgaan met elkaar binnen een groep.

Find out less

Offers

arrow

Teacher availability

arrow

Map