Ruth

Ruth

verified
Send message

About me

Ola, ik ben Ruth.
Ik woon sinds 2007 in Nederland. Ik ben opgegroeid in Lima in Peru met Spaans als mijn moedertaal. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en passie voor de Spaanse taal met anderen te delen.

Ik heb in Lima gestudeerd onderwijs gestuurd aan de universiteit en ben daar ook docente geweest. In 2010 ben ik begonnen om Spaanse les te geven op het Emmaus College in Rotterdam en doe dit nog steeds met veel plezier. Om mijzelf ook continue te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste spelling en grammatica voor de Spaanse neem ik nog regelmatig deel aan congressen voor docenten Spaans. Naast het lesgeven ben ik ook betrokken geweest bij het maken van lesboeken.

Ik geef Spaanse les op alle niveaus, hoofdzakelijk aan volwassenen.
Bij mijn lessen leer je zowel spreken, luisteren, begrijpen en schrijven. Tijdens de lessen gaat het niet alleen om de woordjes leren en grammatica, maar juist ook om in het Spaans gesprekken te hebben.

Mijn lessen kenmerken zich doordat ik vanaf het eerste moment met je ga converseren in het Spaans. Spaans leer je namelijk niet alleen vanuit een boek, maar juist door met elkaar te praten in de klas. Zo leer je snel Spaans op een leuke interactieve manier, bijvoorbeeld met Taalspelletjes.

Om ook de Spaanse digi(taal) te leren leren gebruiken we tijdens de lessen ook Youtube, Facebook en WhatsApp. Zo wordt een nieuwe taal leren interactief en kun je naast de lessen op je eigen tempo en tijd thuis oefenen. Dit natuurlijk naast de traditionele lesboeken. De lesmethode stem ik af met de cursisten en hangt af van niveau en wensen.

Ik ben een enthousiaste bijles leraar Spaans en geef mijn lessen in Nieuwerkerk aan de IJssel!
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht!

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

- Engels, Universiteit, Pontificia Universidad Católica, Lima, Peru - Diploma behaald 1983 (1980- 1983 Pedagogiek, Universiteit)
- Pontificia Universidad Católica Lima,Peru - Diploma behaald 1990 (1985 - 1990)

Experience

- Lerares Engels, Inmaculculada Concepcion de Maria,basisonderwijs, Lima, Peru1988 - 1990
- Lerares Engels op de Alfonso High School (voortgezet onderwijs),Lima, Peru1991 - 2001
- Lerares Spaans (ECE) voor volwassenen, Emmauscollege 2010 - heden
- Lerares Spaans (ECE) bij EuroCom Opleidingen, Vlaardingen 2013 - heden
- Lerares Spaans (ECE) bij Bibliotheek Gouda, Gouda 2013 - 2016
- Lerares particuliere lessen Spaans, Nieuwerkerk aan de IJssel 2018 - heden

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow