Roy

Roy

verified
Send message

About me

Hallo aankomend student, ik ben Roy (17) en ik studeer de Dubbelstudie Economie & Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb mijn gymnasium afgerond met een 7.2. Ik ben hoogbegaafd, erg leergierig en ik ben een vroege leerling. Ik heb snel door waar je iets niet snapt en ik kan dat goed en helder uitleggen. Ik heb onder meer Latijn gehad op school, een Cambridge CAE diploma op zak, Engels, Nederlands, Duits en Spaans gehad, dus talen liggen mij wel goed.

Over de lessen

Ik zal je meehelpen met de vertaling van een tekst maar ik kan je ook een duidelijke theorie uitleg geven over de stof die je wilt leren. Denk aan werkwoordstijden, naamvallen, hoofdzin/bijzin, gerundi(v)um, cojuniunctivus, etc. Ik kijk online mee in het boek en ik bereid me altijd voor op de onderwerpen en/of teksten die aan bod zulken komen.
Als we een tekst gaan vertalen gaan we er samen doorheen en als je grammatica wilt leren dan zeg je van tevoren met welke onderwerpen je moeite hebt en die zullen we in de les behandelen. De lessen zijn voor klassen 1-4 op vwo-niveau. De lessen duren ongeveer 1 uur. Ik vind het erg belangrijk dat je de stof goed begrijpt aan het einde van een les en ik zal alle vragen die je hebt over het onderwerp beantwoorden. Daarna hoef je alleen nog maar zelf de toets of het tentamen goed te maken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het na een paar lessen een stuk duidelijker zal zijn.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Dubbelstudie economie en recht
Gymnasium

Experience

1 jaar ervaring met bijles geven

Teacher availability

arrow