Ronald

Ronald

verified
Send message

About me

Hallo ,
Allereerst bedankt voor je interesse in mijn profiel en voor het kiezen van de cursus Spaans, zoals iedereen weet, Spaans is een zeer interessante taal en het wordt wereldwijd door veel mensen gesproken .
Ik ben Ronald en mijn specialiteit is de talen en internationaal zaken doen met name het importeren van Groenten en fruit van heel Zuid Amerika voor de Nederlandse markt.
Ik heb in het verleden ook veel lessen gegeven zowel Spaans en Russisch ,daarna ben ik iets anders gaan doen en heb ik gekozen om veel te gaan reizen.
De afgelopen 20 jaar heb ik heel veel van de wereld mogen zien en ik heb veel geleerd over verschillende culturen, waardoor ik beter met de talen ben geworden.
Ik heb de talen in Rusland en Oekraïne gestudeerd en spreek momenteel 8 talen. Kort geleden heb ik besloten om Spaans lessen weer te geven omdat ik leuk vind om mensen te helpen met deze bijzondere taal … zoals veel mensen zeggen Spaans is de liefde taal omdat we heel veel worden kunnen gebruiken om iets te beschrijven , zelf als je verliefd bent … je kunt in verschillende manieren zeggen dat je van de persoon houdt.
Ik vind ook leuk om mensen te zien hoe de taal leren en hoe ze zelf ontwikkelen … uiteindelijk iedereen leert een taal maar bij sommige personen duurt het wat langer en dat geeft niet … het is een proces en je moet blijven oefenen.
Groetjes en ik hoop dat je jezelf de kans geeft om deze prachtige taal te leren.
Ronald

Hola ,
Primeramente gracias por el interés en mi perfil y por escoger el curso de español que como todos saben es una lengua muy interesante y hablada por mucha gente en el mundo. Soy Ronald y mi especialidad son los idiomas y negocios internacionales. Los ultimos 20 años he viajado por todo el mundo y he aprendido mucho de la cultura internacional , lo cual ha hecho que hable diferentes idiomas. Estudie lenguas extranjeras en Rusia y Ucrania y hablo en este momento 8 idiomas. Hace poco decidí enseñar español de tal manera que pueda ayudar a personas en la practica y que puedan disfrutar del idioma español. Disfruta del curso y creo que será interesante poder ayudarte en este curso tan maravilloso.
Saludos y nos vemos en el curso.
Ronald

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Talen en Communicatie / international business

Experience

Spaans lessen gegeven in Rusland en Oekraïne. Ik was net afgestudeerd en ik ging als leraar op school werken. Jaren later heb ik Russische lessen in Peru gegeven, ik werkte voor de Universiteit

Teacher availability

arrow