Rita

Rita

Send message

About me

Rita (1997) geboren in Spanje is derdejaars student bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in het vak pedagogisch master en bachelor zang en als bijvak piano. Opera is wel haar passie maar zij geeft ook heel graag pianoles. Momenteel is ze zangleraar in YMCA Scheveningen en pianoleraar in Opmaat Pianoles Haarlem. Naast muziek is Rita sportief en is vaak aan het Kitesurfen op Scheveningen. Ook is zij een talenwondertje, zij spreekt vloeiend Spaans, Frans, Engels, Italiaans, en is bezig met Nederlands te leren .

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Ik ben geboren in Spanje en ben nu derdejaars student bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in het vak pedagogisch master en bachelor zang en als bijvak piano.

Experience

Momenteel geef ik heel graag zangles bij YMCA Scheveningen en pianoles bij Opmaat Pianoles Haarlem daarnaast daarnaast geef ik zelf les op persoonlijke titel. Naast muziek ben ik sportief en ben ik vaak aan het Kitesurfen op Scheveningen. Ook noemen mensen mij een talenwondertje, ik spreek vloeiend Spaans, Frans, Engels, Italiaans, en ben bezig met Nederlands te leren.

Educator

www.ritafernandez.com

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map